Vreme čitanja: oko 1 min.

Portugalac takođe napušta Partizan: Analitičar u stručnom štabu odlazi sa Duljajem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fidalgo sigurno neće ostati među crno-belima

  • 4
Bruno Fidalgo Foto: FK Partizan.rs

Odlaskom Igora Duljaja sa mesta trenera Partizana, delimično će se promeniti i stručni štab koji je dojučerašnji trener predvodio. Zajedno sa Duljajem crno-bele će napustiti i Portugalac Bruno Fidalgo, koji je do sada bio zadužen za analitiku.

Fidalgo ima ugovor, ali će gotovo sigurno, na svoju inicijativu, napustiti klub iz Humske zajedno sa dojučerašnjim šefom stručnog štaba.

Pre Fidalga, Duljaj se lično "zahvalio" Italijanu Veleriju Zudasu, smatrajući da se ne ponaša korektno prema Partizanu, odnosno da mu privatni život utiče na rad u ekipi, te je odgovornost preuzeo na sebe i rastao se sa saradnikom koji je prošloga leta stigao u Humsku.

Prostom logikom, Albert Nađ će, pored trenera koji su ostali u stručnom štabu, verovatno morati da angažuje još jednog ili dva saradnika do kraja sezone, kako bi se obim posla, priprema mečeva i rad na treninzima, podelio.

(Telegraf.rs)

Video: "Voleo da vidim da li bi to uradio u nekoj drugoj situaciji": Duljaj i na konferenciji o sudiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šteta

    30. april 2024 | 11:35

    Odlično je analizirao Zvezdu, Tsc,Napredak,Nordsjilend itd.😅🔒

  • 534

    30. april 2024 | 11:27

    Duljaj preuzima Bolonju ili Fejnord. U Sony play station.

  • Rola

    30. april 2024 | 13:27

    Prvi korak je napravljen Duljaj koji pristao da igra za drugo mesto odlazi ali ako ne ode cela uprava kao i čistačice kuvarice i ostalo osoblje sve je džaba. Moramo sve promeniti kako bi otišli svi uvlakači ove vlasti i ktenuti u ozbiljno osvajanje titule.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA