Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Zenit ponudio od 4 miliona € za bisera Vojvodine, sa Karađorđa rekli "Njet" šampionu Rusije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mihajlo Ivanović je na meti slavnog kluba iz Sankt Peterburga

  • 4
Mihailo Ivanović, FK Vojvodina Foto: MN Press

Sprema se "vrelo" leto na Karađorđu kada su fudbalski transferi u pitanju, jer Vojvodina u svojim redovima ima nekoliko "bisera" koje može ozbiljno da unovči, a sigurno jedan od najvećih je Mihailo Ivanović (19), za koga je zainteresovan šampion Rusije - Zenit iz Sankt Peterburga, nezvanično saznaje Telegraf.

Već smo pisali da je na adresu kluba iz "Srpske Atine" stigla ponuda Granade za golmana Lazara Carevića u iznosu od 1,2 miliona evra, koju su "Lale" spremne da prihvate, a kako saznajemo, to nije jedina ponuda koju je Vojvodina dobila ovih dana.

Prema saznanjima Telegrafa, slavni Zenit iz Sankt Peterburga, šampion Rusije, ponudio je četiri miliona evra za super-talentovanog Mihaila Ivanovića.

Ipak, Vojvodina je odbila prvu ponudu i smatra da za svog bisera može da dobije i više ili da u ugovor ugradi i klauzulu o procentima od naredne prodaje.

Svakako, ne očekuje se da Zenit tek tako popusti, a kako saznajemo, Ivanović nema ništa protiv da karijeru nastavi u Rusiji, u jednom od najleših gradova sveta, iako od izbijanja sukoba u Ukrajini i suspenzije ruskih klubova iz Evrope, mnogi ozbiljni

Ivanović je dete Vojvodine, prošao je sve omladinske kategorije omladinske škole ovog kluba, koja je nastavila da izbacuje talente za srpski fudbal, pa je tako nastavljena tradicija da Voša izbacuje talente jer su kroz njihov sistem prošli igrači poput Dušana Tadića, Sergeja Milinkovića Savića, Miloša Krasića, Milana Laneta Jovanovića...

Godinu dana je proveo u Sampdoriji, ali se nije snašao u Italiji tako mlad, pa se vratio u Vošu, gde je ove sezone jedan od najboljih igrača Voše.

On je ove sezone u Superligi odigrao 27 utakmica i postigao je osam golova. Član je i reprezentacije Srbije do 18 godina, gde je odigrao dve utakmice i dao jedan gol.

(Telegraf.rs)

Video: "Rat" parolama navijača Voše i Radničkog na Čika Dači

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    30. april 2024 | 13:46

    Sad u zvezdu za 800k

  • Planeta sa severa

    30. april 2024 | 14:01

    A pa njet moze tako!Prvo kod Terzica za 500 000evra pa onda za godinu dana mozeeee!!! A za koliko para to cemo se dogovoriti!!!

  • Mi

    30. april 2024 | 14:01

    Ma moze i djabeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA