≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši reprezentativac Nemačke besan: "Ostavite moju ženu na miru"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kruze se oglasio na društvenim mrežama

  • 0
Dilara Kruze Printskrin: Instagram/dilara.kruse

Nekadašnji nemački reprezentativac Maks Kruze (36) nedavno se vratio fudbalu i zaigrai je u okružnoj ligi, te je za drugi tim Al-Demsirspora zabeležio asistenciju tokom vikenda!

Duel protiv Špandau Kikersa završen je rezultatom 1:1, a Kruze je i te kako bi besan zbog nefudbalskih stvari koje su se desile. Tačnioje, zbog toga što je neko vređao njegovu suprugu Dilaru.

- Znam da je "treš tok" deo svega, i na terenu i van njega. Ali, ostavite moju ženu na miru. Ona je bila na utakmici da me bodri, a neki navijači su je psovali (skandirali su je***o Dilaru). Nisam ih čuo, ali su mi posle pokazali video situacije - rekao je Kruze i dodao:

- To su udarci ispod pojasa. Ako udaraš mene, to je u redu, nastavi i nije me briga. Ali moju ženu ostavite na miru. Vređate nju, a onda želite da se fotografišete sa mnom.

Kruze i Dilara su par od 2020. godine, da bi se 2021. venčali. Pomenuta žena je influenserka i učestvovala je u nekoliko rijalitija.

Sam Kruze je tokom karijere igrao za Borusiju Menhengladbah, Verder i Volsfsburg -  s kojim je osvojio titulu, a ostaće upamćeno i da zbog dovođenja žena u karantinski hotel nije igrao na SP kada su Panceri postali prvaci sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA