Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz Zvezde priznali: "Pratimo slovenačke igrače, ali ne samo bekove"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dodao je Mrkela i da se prati razvoj Jegora Pruceva

  • 1
Ilija Najdoski, Mitar Mrkela, Vladan Milojević Foto: FK Crvena zvezda

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela poznat je kao neko ko uglavnom ne govori o imenima kada su u pitanju pojačanja crveno-belih, barem dok sve ne bude završeno!

Tako je i ovoga puta odbio da kaže nešto konkretno u razgovoru za "Nogomaniju", mada je otišao korak dalje i priznao da Zvezda motri na slovenačke fudbalere.

I to nakon štop su ga Slovenci upitali za Vanju Drkušića, štopera kog su crveno-beli hteli da dovedu iz Sočija.

- Verovatno razumete da ne mogu da govorim o igračima koji ne igraju za Crvenu zvezdu? Vanja Drkušić, koga pominjete je svakako dobar igrač. Ali pratimo i druge slovenačke igrače, ne samo bekove. Slovenački igrači imaju balkanski mentalitet, imaju talenat, ali imaju i određenu dozu odgovornosti, što je njima svojstveno. Naravno, pratimo slovenačke igrače, ne samo one iz lige, već i šire. Prvo, naravno, tražimo domaće, srpske igrače, zatim gledamo regionalno. Iz iskustva znamo da se slovenački igrači brzo prilagođavaju. Ovde imamo i dobro iskustvo sa slovenačkim klubovima.

Dotakao se i Jegora Pruceva koji igra za Celje na pozajmici i sa tim timom je uzeo titulu prvaka.

- Jegor Prucev je i dalje naš igrač. U dogovoru koji imamo sa Celjem postoje klauzule. Čekamo... Ako se Celje ne odluči za otkup, Jegor Prucev će se vratiti u Crvenu zvezdu. Naša skauting služba prati svaki meč Jegora Pruceva u Sloveniji i ja pratim njegov učinak. Znam da mu ide dobro, znam i da je doprineo osvajanju šampionata. Postao je zreliji igrač, to je i trebalo da se desi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika

    30. april 2024 | 19:33

    Obidji malo nize lige i ima takvih puno. Kakvi bre slovenci vi niste normalni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA