Vreme čitanja: oko 1 min.

Vladan Milojević pred duel sa TSC-om: "Značila bi nam ispunjena Marakana..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Igraju dobro, imaju kontinuitet i sistem..."

  • 5
Vladan Milojević Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Crvene zvezde će u četvrtak od 19 časova ugostiti ekipu TSC-a, u okviru 33. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su u prvom delu sezone remizirali sa Topolčanima na stadionu "Rajko Mitić", a rezultat tog susreta bio je 1:1.

Strateg Zvezde Vladan Milojević je u izjavi za klupski sajt pozvao navijače da ispune stadion.

- Značilo bi nam da na Marakani bude što više navijača, kao i uvek. Nemam dilemu da će publika doći u velikom broju - započeo je Milojević.

Teoretski, Crvena zvezda bi već sutra mogla da osvoji nacionalni šampionat.

- Ne razmišljam o tome. Gledam plej-of kao neko mini prvenstvo, jer tu je sedam utakmica sa najboljim timovima u Srbiji i 21 bod u igri. Ako gledamo to, TSC je ispred nas. Mi svakako želimo da budemo što bolji u svakoj utakmici do kraja sezone - nastavio je Milojević.

Za kraj je prokomentarisao Lazetićevu izjavu sa meča koji je odigran u martu, a na kom je njegova ekipa slavila sa 3:1.

- Nisam razgovarao sa njim o tome šta je time hteo da kaže, a i ne vidim zašto bih. Nije to pitanje za mene svakako. Ta utakmica je bila u martu, a u fudbalu sve što je bilo juče se zaboravlja. Kao trener, gajim simpatije i poštovanje prema TSC-u i Lazetiću. Igraju dobro, imaju kontinuitet i sistem. Ne bih se bavio izjavma drugih trenera svakako - završio je Milojević.

(Telegraf.rs)

Video: Džajić: Predsednik Vučić najzaslužniji za ovaj projekat

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • znacilo

    1. maj 2024 | 16:50

    ..bi i nama navijacima nize cene ulaznica. sve napravljeno da obican radni narod ne moze sebi da priusti 2500-3000 dinara trosak da dodje i navija za voljeni klub. Ljudi bre,radimo za minimalac i jedan dolazak nam je 10 posto od plate,eejj!!!Saberite se vise!

  • Koga

    1. maj 2024 | 17:04

    da gledam ? Šljivića,Mimovića,Rodića,Sremčevića,Kataia ?

  • 5

    1. maj 2024 | 19:08

    KO ĆE DA DOĐE DA GLEDA OVAKVU IGRU ? PROTIV VOJVODINE TOLIKO SRAMNO,BEZVOLJNO,JADNO.JEDNA POLUŠANSA ZA CEO MEČ.TI ČOVEČE NE UMEŠ DA MOTIVIŠEŠ IGRAČE,NE UMEŠ DA POSTAVIŠ IGRU.SVI SE SPRDAJU S franjevcima OSIM NAS.KADA ĆEŠ DA SHVATIŠ DA SU RODIĆ,KATAI,SPAJIĆ,KANGA BIVŠI IGRAČI ? KADA ĆEŠ DA SHVATIŠ DA OLAJINKA NIJE KRILO,DA MIJAILOVIĆ NIJE BEK,SA ŠLIVIĆ,MIMOVIĆ,SREMČEVIĆ NI U GRAFIČARU NE BI PRAVILI RAZLIKU ? OVO JE JAD I BEDA OD IGRE,BUDI ČOVEK I PAKUJ SE NA VREME.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA