≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sedmica na Krovu: IMT i Radnik se raspucali, Luković het-trikom povukao Traktoriste u borbi za opstanak

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do pobede je došao i Radnički u Nišu

  • 0
Miloš Luković; FK IMT Novi Beograd Foto: Nikola Tomić

Prvi maj, većina ljudi je na odmoru, ali ne i fudbaleri u Superligi Srbije. Danas su se igrale dve utakmice plej-auta, a vredne bodove u borbi za opstanak osvojili su IMT i Radnički iz Niša.

Meč Traktorista i aktuelnog fenjeraša bio je posebno interesantan, jer smo videli čak sedam golova u obe mreže, a domaćin je na krovu Tržnog centra "Stadion" stigao do pobede posle preokreta - 5:2 (3:2).

Dva puta je IMT gubio i sustizao rezultat, da bi na kraju odneo sva tri boda i malo se odvojio od opasne zone.

Poveo je Radnik golom Duronjića sa bele tačke u 17. minutu, dok je Lutovac poravnao na 1:1 samo osam minuta kasnije. Kratko je trajala ta radost domaćih, jer je Hajdarević ponovo vratio Surduličane ispred u 28. minutu.

Ipak, ponovo se ukazao sjajni Luković na asistenciju Radočaja u 43. minutu, dok je u nadoknadi vremena talentovani Luković iskoristio pas istog fudbalera i doneo potpuni preokret.

U drugom poluvremenu, IMT je nastavio sa dobrim fudbalom i preko Lukovića je došao do 4:2 u 52. minutu, dok je ovaj sjajni fudbaler kompletirao i het-trik pogotkom u 67. minutu na asistenciju Terzića.

Druga utakmica donela je manje golova, ali sigurnu pobedu Radničkog u Nišu nad Voždovcem - 2:0 (1:0).

Po jedan gol videli smo u oba poluvremena. Prvo je Dele iskoristio asistenciju Lukovića u 32. minutu i doneo prednost Nišlijama, da bi posle tačno sat vremena igre i Vukić duplirao prednost i postavio konačan rezultat.

IMT je sada na 37 bodova, tri više od Voždovca koji je prvi ispod crte na mestima koja vode u baraž, dok je Radnički pobegao na 40 bodova i sada je deveti na tabeli.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Džajić: Predsednik Vučić najzaslužniji za ovaj projekat

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA