≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rapsodija Jovana Mituljikića: Zvezdin "klinac" dao sva tri gola za OFK Beograd, Romantičari su šampioni PLS!

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajna partija za Jovana u trećem kolu plej-ofa Superlige Srbije

  • 0
Jovan i Nikola Mituljikić Foto: FK Crvena zvezda

Sjajni, mladi Zvezdin fudbaler koji se nalazi na pozajmici u OFK Beogradu, Jovan Mituljikić postigao je danas sva tri gola za svoju ekipu u ubedljivoj pobedi protiv Inđija u trećem kolu plej-ofa Prve lige Srbije, čime su i matematički overili prvo mesto i šampionsku titulu u Prvoj ligi Srbije i na taj način se plasirali u Superligu - 3:0 (2:0). 

Prvi gol je Jovan postigao u 17. minutu utakmice, kada je posle jedne izgubljene lopte Inđije na sredini došlo do centaršuta sa leve strane terena, a on je uleteo glavom u petercu i poslao loptu precizno u mrežu iza golamana gostujuće ekipe.

Nije se tu zaustavio, već je duboko u nadoknadi vremena primio jednu loptu u kaznenom prostoru, promešao dva odbrambena fudbalera, a zatim pogodio mrežu za dupliranje prednosti.

Jovan je preuzeo palicu i u nastavku utakmice, pa je tako u 50. minutu kompletirao kontru OFK Beograda i het-trik. Poslao je loptu preko noge golmana Inđije i tako ispostaviće se postavio konačan rezultat.

U preostalim utakmicama, Jedinstvo je na Ubu napravilo novi korak ka Superligi pobedom nad Tekstilcem (2:1), čime je ovaj tim izbio na drugo mesto ispred Inđije. Smederevo i Mačva su remizirali bez golova (0:0), a Radnički iz Sremske Mitrovice je pobedio Grafičar sa 1:0.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Džajić: Predsednik Vučić najzaslužniji za ovaj projekat

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA