Vreme čitanja: oko 1 min.

Priča se da ga hoće Zvezda, on asistencijom u 82. doneo pehar Kupa svom timu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šturm je sada nadomak i duple krune

  • 0
Otar KIteišvili Foto: Grzegorz Wajda / Zuma Press / Profimedia

Gruzijski fudbaler Otar Kiteišvili poslednjih dana povezivao se sa Crvenom zvezdom, odnosno navodno je jedan od glavnih pikova crveno-belih za letnji prelazni rok, a u sredu popodne je asistencijom doneo trofej Kupa Austrije ekipi Šturma!

Šturm je, naime, u finalu pobedio ekipu Rapida rezultatom 2:1, a Gruzin je u 82. minutu zabeležio asistenciju za Slovenca Tomija Horvata.

Matijas Seidl je u 43. minutu doneo radost bečkom timu, ali je ona splasnula već na početku drugog dela kada je Kverfild postigao autogol u 49.

Šturmu je u 66. minutu poništen gol, jer je Vutrh igrao rukom prethodno, da bi Kiteišvili i Horvat u finišu doneli trofej.

Kiteišvili ima 28 godina i igra na poziciji centralnog veznog, a član je Šturma od 2018. godine. Nema sumnje da je ove sezone jedan od najboljih igrača pomenutog kluba koji je trenutno blizu toga i da prekine dominaciju Salcburga i osvoji titulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA