Vreme čitanja: oko 1 min.

Ludilo! Karager tokom meča otišao na "Žuti zid", popio 8 piva, pa mrtav pijan intervjuisao igrače Dortmunda

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni fudbaler doživeo je iskustvo kakvo želi svaki iskreni fudbalski navijač

  • 0
Džejmi Karager, Žuti zid, FK Borusija Dortmund Printskrin: Instagram.com/23_carra

Odlazak na "Žuti zid" Vestfalena bar jednom u životu san je svakog istinskog ljubitelja fudbala. Dortmund je nesumnjivo nešto posebno i ta vernost koju navijači prikazuju prema klubu oduševljava planetu.

I legenda Liverpula, Džejmi Karager, koji sada radi kao stručni konsultant za Skaj Sport tokom prenosa utakmica Lige šampiona, nije odoleo "žutom zidu".

Dok se javljao sa Vestfalena, u jednom momentu je odlučio "ja idem tamo". I zaista, otišao je u kop među najvatrenije navijače Borusije Dortmunda.

Imao je i tu sreću da bude tu kada je Niklas Filkrug postigao gol i ispostavilo se doneo pobedu protiv PSŽ-a u prvom meču polufinala jer je meč završen rezultatom 1:0.

Karager se potpuno opustio "na Žutom zidu", pa je popio i osam piva, kako je sam izjavio posle meča kada je razgovarao sa kolegama u studiju.

- Nisam mnogo jeo, jeo sam oko pola dva čizburger, nemojte zameriti ako budem mešao reči, popio sam osam piva na Žutom zidu i stekao sam novu porodicu i prijatelje - rekao je Karager kada su ga pitali, dok su se svi u sudiju smejali na njegove reči.

Tek je zanimljivo bilo kada je pozvao Džejdona Sanča i intervjuisao ga u miks zoni.

U pogledu Karagera se moglo videti koliko je pijan, a očigledno je to osetio i Sančo, koji ga je čudno gledao tokom razgovora.

Reakcija Anrija je tek bila hit, jer se samo uhvatio za glavu, a smejali su se i Alesandro Del Pjero i Mika Ričards.

(Telegraf.rs)

Video: Delije skandirale Grobarima da uhapse sudiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA