Vreme čitanja: oko 1 min.

Mitrović stao pred protivničke navijače, raširio ruke, a onda je počela kanonada i šou Srbina: Haos u Arabiji!

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije lako pala proslava igrača Al Hilala njihovim rivalima iz Al Itihada

  • 0
Aleksandar Mitrović Printskrin: Twitter.com/NUFCJoey

Fudbaleri Al Hilala plasirali su se u finale Kupa Kralja u Saudijskoj Arabiji, pošto su sa 2:1 slavili protiv Al Itihada na gostujućem terenu, gde je u jednom momentu Aleksandar Mitrović imao mali okršaj sa domaćim navijačima.

Al Hilal je pokazao dominaciju u Saudijskoj Arabiji protiv jednog od najvećih rivala i uspeo je da dođe do trijumfa, iako je od 42. minuta imao igrača manje zbog isključenja koje je dobio Sergej Milinković Savić.

Al Hilal je tada već imao vođstvo do 1:0. Al Itihad je uspeo da izjednači i kada je delovalo da sa igračem manje mogu da napadnu Al Hilal i obezbede finale, usledio je hladan tuš i gol Sauda Abdulhamida, koji je imao i zanimljivu proslavu, koja je iziritirala domaće navijače.

Strelac gola je seo na plastičnu stolicu koja je bila postavljena iza gola, a odmah su mu pritrčali i saigrači, među kojima je bio i Aleksandar Mitrović.

Ka igračima Al Hilala su počele da lete čaše i razni drugi predmeti, a Mitrović je onda stao ispred igrača i počeo da ih brani.

Kad su svi pobegli sa mesta nakon gađanja, Mitrović je stao ispred tribine protivničkih navijača, raširio ruke i kao da je rekao "hajde, gađajte". I usledilo je gađanje, a Mitrović je pokazao ozbiljne reflekse, jer je uhvatio jednu čašu, a potom je drugu šutnuo.

Al Hilal će u finalu Kupa igrati protiv Al Nasra, najvećeg rivala i to će biti pravi spektakl u najavi.

Pogledajte i kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Video: Pešiću, a da razmisliš o Mitroviću? Da, na Aleksandra mislimo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA