≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Afrički fudbaler dao bitan gol u Srbiji, pa ga proslavio kao Desingerica: O ovome se priča nakon meča na Ubu

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kamerman nije mogao da odoli

  • 0

Sreda nam je donela utakmice treće runde plej-ofa Prve lige Srbije i jednu pravu dramu na Ubu. Ekipa Jedinstva porazila je Tekstilac iz Odžaka 2:1, a za tako nešto im je bio potreban istinski preokret.

Aleksa Paić je auto-golom u 34. minutu doneo vođstvo ekipi iz Vojvodine, međutim do pauze je Ognjen Dimitrić uspeo da poravna rezutlat.

U nastavku je bilo mnogo uzbuđenja, obe ekipe su htele pobedu, na kraju se ispostavilo da je domaćin ipak malo više. To se isplatilo u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Loptu je u prazan prostor dobio Kvaku Karikari i šansu da obraduje domaće navijače nije propustio, pa je loptu poslao pored čuvara mreže.

Usledilo je veliko slavlje kraj klupe, a sve je to Ganjanin začinio jednim neobičnim potezom. Uzeo je afrički internacionalac naočare koje podsećaju na vanzemaljca koje jako često na svojim nastupima koristi muzičar Dragomir Despić Desingerica, prekrstio je ruke i tako privukao pažnju i kamermana.

Snimak je dospeo i na društvene mreže, pa su mnogi sa simpatijama prokomentarisali potez Karikarija.

Jedinstvo je tako preteklo Inđiju na poziciji koja vodi direktno u Superligu Srbije, pošto je direktan rival izgubio od OFK Beograda (3:0). Romantičari su već ušli u najviši rang, a još jedan kandidat Smederevo odigralo je samo 0:0 sa Mačvom. U preostalom meču Radnički je u Sremskoj Mitrovici porazio Grafičar sa 1:0.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Vojo Ubiparip poludeo na Pavla Ilića: Arbitar sa dva večita derbija opet u centru pažnje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA