≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sferopulos zove navijače na Megu: "Oni su nam potrebni ako želimo da dođemo do titula u ABA ligi i KLS"

S. T.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener Crvene zvezde najavio je prvi polufinalni meč sa ružičastim klubom

  • 1
Janis Sferopulos, KK Crvena Zvezda, konferencija pred Efes Foto: Nikola Tomić

Trener košarkaša Crvene zvezde, Janis Sferopulos rekao pred početak polufinalne serije ABA lige protiv Mege da klubu mnogo znači podrška navijača i da se nada da će u petak doći u što većem broju.

Crvena zvezda u petak u dvorani "Aleksandar Nikolić" od 19 časova dočekuje Megu, od koje je nedavno izgubila u Areni u ligaškom delu sezone.

Grčki stručnjak je rekao za klupski sajt da su svi u klubu srećni jer se vraćaju utakmicama.

- Imali smo pauzu od 11 dana i to je sa jedne strane bilo dobro, imali smo vremena da unapredimo neke stvari ofanzivno i defanzivno, a s druge strane nije lako, jer smo navikli da cele sezone igramo na dva dana. Mislim da svi jedva čekaju da počne polufinalna serija - rekao je Sferopulos.

On se osvrnuo i na ekipu Mege.

- Igramo protiv tima koji je izuzetno talentovan, veoma su mladi i igraju veoma energično. Znamo se veoma dobro iz ligaškog dela sezone, želimo da igramo našu igru i trudićemo se da budemo maksimalno koncentrisani tokom čitave utakmice. Želimo da se borimo za naše ciljeve, a prvi je utakmica protiv Mege u petak - dodao je Sferopulos.

Trener "crveno-belih" je rekao da su svi spremni za utakmicu osim Adama Hange.

- Što se tiče zdravstvenog stanja tima, imali smo neke sitne probleme, ali mislim da su svi spremni za utakmicu, osim Hange, koji odsustvuje zbog preloma ruke - istakao je Grk.

Sferopulos je na kraju poslao poruku navijačima Zvezde.

- Želeo bih da iskoristim priliku da još jednom pozovem navijače da dođu i podrže nas, jer nam njihova podrška mnogo znači i potrebno nam je da dođu u što većem broju. Kraj je sezone i želimo da ispunimo preostala dva cilja, da osvojimo ABA ligu i KLS -  zaključio je Sferopulos.

Media day KK Crvena Zvezda Foto: Nikola Anđić

Pred prvi duel polufinalne serije ABA lige za klupski sajt je govorio i Luka Mitrović.

- Siguran sam da smo i mi i momci iz Mege željni igranja posle ove pauze. Jasno je da nas čeka kvalitetan protivnik, imali smo jedno neprijatno iskustvo protiv njih u ligaškom delu sezone, gde su uspeli da nas pobede na domaćem terenu iako su jako mladi. Moramo da budemo koncentrisani, da damo maksimum i igramo našu igru. Pozvao bih sve navijače da dođu u što većem broju, kraj je sezone, a njihova podrška nam neizmerno znači - rekao je Mitrović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Slavlje košarkaša Vojvodine nakon osvojenog trofeja KLS

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qxy

    2. maj 2024 | 18:45

    Bolje je da prodje zvezda u finale, sa njima ce partizan lakse sa odbrani titulu. Mega je jaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA