≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdan Terzić se oglasio nakon nove Zvezdine titule: "Nisam imao dilemu da ćemo biti šampioni"

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Generalni direktor se oglasio

  • 11
Zvezdan Terzić Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su 35. šampionsku titulu nakon pobede protiv TSC-a 2:1 u trećem kolu plej-ofa Superlige Srbije. Na taj način iskoristili su poraz Partizana od Vojvodine i matematički obezbedili vrh.

Piter Olajinka je bio strelac vodećeg gola na stadionu "Rajko Mitić", međutim Ivan Milosavljević je doneo izjednačenje. Pa ipak, Šerif Endiaje je uspeo da donese titulu u samoj završnici okršaja.

Nakon osvojenog pehara oglasio se generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

- Ponovo smo pokazali da smo najbolji tim i najorganizovaniji klub u Srbiji. Čestitam svim navijačima, stručnom štabu i igračima, kao i zaposlenima u klubu. Svi dišemo kao jedan i zato su za navijače ovakvi uspesi postali nešto što se podrazumeva. Uprkos očekivanju javnosti, nije bilo lako, ali dobar rad se uvek nagradi rezultatima. Nisam nijednog trenutka imao dilemu da li ćemo biti šampioni. Bez obzira na situaciju na tabeli, u jednom trenutku smo bili na minus šest jasno i javno sam rekao da smo najbolji i da ćemo biti šampioni.

Znao sam da je ključ svega kontinuitet u dobrom radu, a to Crvena zvezda ima. Zvezda je ozbiljan klub, ozbiljan sistem, sa ozbiljnim ljudima. Kod nas može da se desi loš dan, ali ne i loš duži vremenski period. Tako funkcionišemo, kao tim. Rezultati su jedino merilo kvaliteta, sve ostalo su prazne priče. Naša sedma uzastopna titula pokazuje da smo od Crvene zvezde napravili dugoročno održiv šampionski sistem - stoji u obraćanju Terzića

(Telegraf.rs)

Video: Terzić o transferima i ciljevima, pa otkrio koji igrač je ključan za šampionsku titulu Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    2. maj 2024 | 21:29

    Terza ne budi stipsa posalji nam par grejalica u Humsku ovde je -14

  • Дража

    2. maj 2024 | 21:26

    Поливај мађијо!🤠

  • veljo

    2. maj 2024 | 21:40

    Cestitke Srpski ponosu sad se pametno pojacate i gazimo samo napred.🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪💪💪💪💪💪💪💪💪🙏👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA