≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milojević posle osvojene titule: Bogu hvala, neka se građani raduju zbog praznika"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli po 35. put osvjili titulu prvaka države

  • 4

Vratio se Vladan Milojević u Crvenu zvezdu na polusezoni, ubrizgao je novu krv i pobednički gen u ekipu koja je bila uspavana, a epilog svega je nova titula koja je osvojena pobedom protiv TSC-a.

Zvezda je dobila rezultatom 2:1, u situaciji kada im je i nerešen rezultat bio dovoljan za 35. krunu, a Milojević je posle meča rekao:

- Nije lako, čestitam titulu navijačima i klubu,živimo za ovo, igramo za ovo. Predivno je to da pred najveći hrišćanski praznik osvojim titulu. Bogu hvala, u svakom slučaju. Ponosan sam, idemo dalje. Želeli smo mnogo da pobedimo ovaj meč, mislim da smo danas dobro igrali. Titula je aposlutno zaslužena, ali nismo još odradili psoao. Čekaju nas teški mečevi do kraja i Kup Srbije. čestitao bih građanima Republike Srbije najveći hrišćanski praznik, nek se raduju - rekao je Milojević.

Podsetimo, Zvezda na četiri kola do kraja ima +14 u odnosu na Partizan i do kraja sezone igraće protiv Lučana, Napretka, Radničkog i Čukaričkog, kao i protiv Vojvdoine u finalu Kupa.

U nastavku možete videti i izjavu Žarka Lazetića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA