≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Totenhem prokockao još jednu šansu: Čelsi verovatno rešio trku za Ligu šampiona

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aston Vila dobila sjajne vesti

  • 0
Nikolas Džekson - FK Čelsi Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Čelsija i Totenhema odigrali su odloženi meč 26. kola Premijer lige u noći kada su sve oči uprte na Ligu Evrope i Ligu konferencije. Derbi Londona nije razočarao, a "plavci" su upisali pobedu rezultatom 2:0.

"Pevci" su tako propustili novu šansu da sustignu Aston Vilu, ekipu koja je iste večeri igrala u Evropi. U pitanju je borba za Ligu šampiona i mesto broj četiri, pa je klub iz Birmingema još jednom mogao da trlja ruke.

Sjajno prvo poluvreme obilovalo je prilikama, a do prvog gola na jednoj strani su promašivali Nikolas Džekson i Noni Madueke, a na drugoj Emerson Rojal.

Igrao se 24. minut kada je Konor Galager uputio centaršut posle prekida, pogodio Trevoa Čalobu koji je sjajno zamahnuo glavom i pogodio mrežu.

Do pauze je poništen novi gol domaćinu, nove šanse su propustili Mihajlo Mudrik i Kristijan Romero, da bi se na novu priliku čekalo do 72. minuta.

Tada je Kol Palmer iz slobodnjaka pogodio prečku, međutim Nikolas Džekson je ispratio akciju i udvostručio je vođstvo. Počasni gol za Totenhem nije uspeo da postigne Đovani Lo Selso do kraja okršaja.

Đorđe Petrović je odigrao ceo meč za Čelsi i uspeo da sačuva svoju mrežu.

Aston Vila i dalje ima sedam bodova više od Totenhema i jedan meč više odigran, dok je Čelsi sada umešan u borbu za Ligu konferencije.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Šta je sve Roman Abramovič učinio za Čelsi: Od proseka napravio velikana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA