≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bomba u Italiji: Luka Jović pred velikim potpisom, ovaj klub priprema višegodišnji ugovor!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velike vesti za srpskog napadača

  • 5
Luka Jović Foto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dugo se spekulisalo o potencijalnoj sudbini Luke Jovića u opremi Milana ili Fiorentine, a nove informacije ukazuju na to da će on ostati na "San Siru", i to ne kao pozajmljeni igrač.

Na startu aktuelne kampanje klub iz Firence ga je prosledio u grad mode i on je nakon problema sa povredom uspeo da se nametne krajem 2023. godine. Sasvim korektan učinak, ali i uglavnom uloga džokera su ga ipak dovoljno etablirali u klubu, makar tako tvrdi "Calciomercato".

Novinar navedenog portala Danijele Longo javlja da je sastanak njegovog menadžera Falija Ramadanija i čelnika Milana prošao dobro i da će umesto produžetka pozajmice na još godinu dana njemu biti ponuđen višegodišnji ugovor.

Cela priča pije vodu kada se ima u vidu to da Olivije Žiru na leto ide u Los Anđeles, te da je klubu potrebna i zamena za njega. Kako se ne bi dovodila dva napadača, u Milanu smatraju da je Jović odlična opcija.

Na 28 duela u ovoj sezoni Jović je postigao devet golova, ali je većinu svojih mečeva počinjao sa klupe, pa bi u narednoj takmičarskoj godini možda mogao da dobije i pravu priliku.

(Telegraf.rs)

Video: Luka Jović dobio dres Zvezde sa brojem 9

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    3. maj 2024 | 16:20

    On moze mnogo da pruzi ako bude pametan ali osilira previse. Imam osjecaj da mnogo moze i umije ali ima neke kocnice. Treba prvo da bude fizicki dosta spremniji a znanja mu ne fali

  • stojadin pavlovic cole

    3. maj 2024 | 15:30

    Sofiji pada kasikica u med moci ce da se setka i sevka po Milanu.

  • Marjan

    3. maj 2024 | 18:12

    Ne mogu da verujem da MILAN pravi ovakvu grešku .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA