≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Baciću ti ćerku u potok ako ne doneseš 20.000 evra": Morbidan skandal drma crnogorski fudbal

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta se sve neće desiti u susednoj zemlji

  • 3
Ivan Brnović i Dušan Vlaisavljević Foto: R.R. / ATA Images / Profimedia

Nije ovo sezona koju će po mnogo lepih stvari pamtiti Budućnost, makar kada je u pitanju fudbal i najviši rang crnogorskog fudbala. Očajan drugi deo sezone bacio ih je na drugo mesto, gde trenutno imaju tri boda manje od lider Dečića na četiri runde do kraja prvenstva.

Prethodnog vikenda odigran je najveći derbi protiv Sutjeske i plavo-beli su u 90. minutu ispustili pobedu odigravši samo 2:2, pa je sastav iz mesta Tuzi ostao na šampionskoj poziciji.

Kao da ekipu u drugom delu nije potreslo mnogo problema, uključujući i skandal na meču sa Dečićem, tako se sada u tamošnjim medijima provukla jedna vrlo zastrašujuća informacija.

Kako javlja "RTCG", trener Budućnosti Ivan Brnović podneo je krivičnu prijavu protiv nepoznatog lica pošto je u sredu nakon treninga dobio pretnje koje su za metu imale njegovu ćerku. Kako se navodi, NN lice je reklo da će baciti devojčicu u potok ako ne donese 20.000 evra, ali na svu sreću pretnje su bile lažne.

Zbog svega on je otkazao zakazani sastanak sa "Varvarima", nakon što su oni nakon remija sa Sutjeskom upali u svlačionicu.

Osim toga, problema je bilo i na relaciji sa igračima, pošto su se posle meča potukli Đorđije Pavličić i Igor Ivanović, dok je Petar Grbić burno odreagovao jer nije ubačen u igru, zbog čega je suspendovan.

(Telegraf.rs)

Video: Nisam bio navijač Zvezde: Iznenadiće vas za koga je Savićević navijao kao klinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    3. maj 2024 | 17:37

    Seljacka rabota ka i sve kod nas.sve funkcionise u Cg samo im je glavni problem Karleusa trenutno😂

  • Podgoricca

    3. maj 2024 | 19:47

    Sto moze bit kulturno tamo dje je na celu Savicevic? A on je dpsovac, a DPS, evo se pokazuje ovih dana, ako ko slucajno nije znao, najseljackija, najprimitivnina organizacija na planeti, gdje je razlika izmedju onoga na vrh i onoga dolje, samo to- funkcijq.

  • Duka Srbin Tenja

    4. maj 2024 | 07:03

    Isto, kao i kod nas. Sve moj do mojega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA