Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog velikog broja brutalnih pretnji otkazana Plava noć: "Preplavljeni smo senkom skandala i intriga"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U hrvatskim medijima se naglašava da je najverovatnije reč o maslu navijača drugih klubova

  • 1
FK Dinamo Zagreb Foto: AP/Tanjug

Navijači Dinama iz Zagreba stacionirani u Dalmaciji želeli su u petak, 10. maja da se sastanu u Imotskom na proslavi "Plave noći", ali je događaj na kraju morao da bude otkazan nakon što je na adresu Radija "NU" koji je prvi objavio vest o ovom događaju stigao ogroman broj brutalnih pretnji.

I sam restoran je nakon toga zatražio otkazivanje događaja, pa su organizatori sada u situaciji da moraju da pronađu novu lokaciju.

- Ono što je trebalo da predstavlja veče posvećeno ljubiteljima i simpatizerima Dinama iz Zagreba, pretvorilo se u dramatičan zaokret događaja. Radio NU, pouzdan izvor informacija, našao se usred vrtloga optužbi i pretnji nakon današnje objave o "Plavoj noći" u Imotskom, koja je trebalo da se održi u petak, 10. maja - piše u saopštenju ovaj medij.

Oni dalje navode da su samo objavili reklamu, a da su posle toga postali meta agresivnih napada, te da su pretnje i uvredljive poruke zatrpale njihove društvene mreže, posle čega se povukao i restoran koji je iznenada otkazao proslavu.

- Organizator je obavestio Radio "NU" da traga za zamenskim prostorom. "Plava noć" u Imotskom je sada preplavljena senkom skandala i intriga - objavio je Radio "NU".

(Telegraf.rs)

Video: Gol koji je Zvezdi potvrdio titulu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragi Hrvati ne treba vam neprijatelj

    3. maj 2024 | 18:36

    Ista priča u Srb , Bosni i CG imamo te gene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA