Vreme čitanja: oko 1 min.

Balkanci u glavnim ulogama u remiju Hofenhajma i Lajpciga: Kramarić u 90. minutu poništio gol Šeška

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nerešen ishod na početku kola

  • 0
Benjamin Šeško Foto: Kim Price/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbaleri Hofenhajma i RB Lajpciga odigrali su nerešeno u utakmici 32. kola Bundeslige ove večeri, a u glavnoj ulozi našla su se dva fudbalera sa prostora bivše Jugoslavije - 1:1 (0:1).

Naime, goste je u prednost pred kraj prvog poluvremena u 38. minutu doveo Benjamin Šeško na asistenciju Rauma, a pogodak je postigao glavom iz jako snažnog udarca.

Situacija za Lajpcig se naglo pogoršala onog momenta kada je Simons kao jedini upisani u beležnici do tada dobio drugi žuti karton u 72. minutu.

Delovalo je da će gosti uspeti da se sačuvaju i da odnesu sva tri boda, ali to ipak nije bilo tako. Andrej Kramarić je u 90. minutu, takođe glavom, uspeo da savlada golmana Lajpciga i da tako donese vredan bod Hofenhajmu.

Domaći se inače bore za mesto u Evropi, dok je Lajpcigu pozicija u Ligi šampiona već garantovana i oni samo mogu da izbore što bolji plasman na tabeli do kraja sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Gol koji je Zvezdi potvrdio titulu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA