Vreme čitanja: oko 1 min.

O Glazerovom transferu se priča, ali on poručuje: "Čuo sam od saigrača da nas čeka sjajna proslava titule..."

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Omri je spreman za slavlje

  • 0
Omri Glazer Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedom protiv TSC-a u 33. kolu uspeli da dođu do sedme uzastopne titule u Superligi Srbije, dok je to njihova 35 u njihovoj istoriji. Ovo je ujedno i prva titula za golmana Omrija Glazera u crveno-belom dresu.

Ipak, sve više se pominje i to da bi Omri Glazer već ovog leta mogao da ode iz kluba, te da je nekolicina klubova zainteresovano za njegove usluge, međutim, Izraelac je za klupski sajt poručio da čeka proslavu titule.

- Neverovatno... Prva godina u klubu i odmah trofej, ali ne želimo da se tu zaustavimo. Cilj je da osvojimo duplu krunu i svesni smo da je pred nama još jedna misija. Nema odmora, sad nastavljamo do kraja još jače. Što se utakmice tiče, primio sam gol, iako nisam imao mnogo posla, i gotovo da nisam imao kontakt sa loptom, a neprestano je padala jaka kiša. Nisam očekivao da primim gol, ali je rezultat najvažniji. Pričaju mi saigrači o tome da nas čeka sjajna proslava titule. Jedva čekam da vidim šta su nam to navijači spremili - istakao je Glazer.

Otkrio je on da su dobili i slobodno, ali, da je cilj samo jedan.

- Imamo slobodno do ponedeljka, pa se vraćamo sa istim ciljem, da svaku utakmicu do kraja sezone pobedimo. Cilj je dupla kruna, borićemo se da to ostvarimo - zaključio je Glazer.

(Telegraf.rs)

Video: Fenomenalna šansa Radnika za gol Zvezdi , bolju od ove neće imati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA