≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Real je šampion Španije! Đirona odigrala "za Madriđane" i razbila Barselonu

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatan fudbal Đirone!

  • 0
FK Đirona Foto: Tanjug/AP

Nestvaran fudbal ove sezone igra ekipa Đirone, što je još jednom potvrđeno i u susretu protiv Barselone, koji je Đirona dobila sa 4:2.

Crveno-beli su na taj način praktično uručili šampionsku titulu Real Madridu, s obzirom na to da je Barsi samo pobeda igrala u ovom slučaju.

Neverovatno je bilo već na početku meča, pošto je Kristensen doneo prednost Kataloncima u trećem minutu, a Dovbik je izjednačio samo minut kasnije.

Otišla je Barsa na pauzu sa prednošću, pošto je Levandovski pogodio sa bele tačke u nadoknadi prvog dela igre, međutim, u nastavku je viđena predstava domaćeg tima.

FK Đirona Foto: Tanjug/AP

Raspoloženi Portu je pogodio prvo u 65. minutu, da bi dva minuta kasnije on asistirao za Gutiereza, koji je doneo preokret Đironi, a do kraja je Portu ponovo pogodio na dodavanje Savija, i tako postavio konačnih 4:2.

Đirona je tako preskočila Barsu na tabeli i sada je druga sa 74 boda, jednim više od Barselone, dok je madridski Real i matematički obezbedio titulu, s obzirom na to da četiri kola pre kraja ima 13 bodova više od prvog pratioca, Đirone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA