≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lionel Mesi dokazao da je vanzemaljac: Nekada je u LŠ pakovao pet golova na meču, sada upisao pet asistencija!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Suarez se radovao tri puta

  • 5
Lionel Mesi Foto: Tanjug / AP

Fenomenalan meč odigrao je Lionel Mesi tokom prethodne noći u MLSligi u pobedi svog Inter Majamija protiv Njujork Red Bulsa 6:2. Još jednom je potvrdio i sjajnu formu u kojoj se nalazi i tim i on kao pojedinac.

Svi se sećamo čuvenog meča u dresu Barselone u kom je postigao pet golova u nokaut fazi Lige šampiona, a sada je učinio nešto što je malo ko uspeo u profesionalnom fudbalu. Na jednom meču je namestio čak pet pogodaka!

Matijas Rohas se radovao dva puta, a ponovo je proradila i stara katalonska saradnja. Luis Suarez je duel okončao sa het-trikom i za svaki pogodak asistent mu je takođe bio Mesi.

Uz sve to Argentinac je i sam jednom zatresao mrežu i to u momentima kada je bilo najpotrebnije, za vođstvo od 2:1.

Najinteresantnije od svega je to što je na poluvremenu bilo 0:1 i što je domaćin u nastavku postigao sve svoje golove. Dante Vanzar i Eil Forsberg nisu uspeli svojim preciznim hicima da donesu bodove "bikovima".

Još jedna nestvarna informacija kaže da je Mesi po povratku na teren početkom marta učestvovao kod osamnaest od devetnaest golova ekipe! _Ove sezone na osam mečeva u MLS ligi ima 10 golova i 12 asistencija i najbolji je u obe kategorije.

Inter Majami je lider Istočne konferencije sa 24 boda, tri više od prvog pratioca Sinsinatija.

(Telegraf.rs)

Video: Srpski fudbalski biser oduševio Evropu: Mali Viktor igra kao Mesi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka Srbin Tenja

    5. maj 2024 | 08:22

    Ta liga malo jača od naše. Tamo je zbog para a ne kvaliteta.

  • Messi GOAT

    5. maj 2024 | 11:16

    Jedini igrac u istoriji fudbala koji je u karijeri postigao 5 golova(2 puta) i zabelezio 5 asistencija na mecu.Hristos Voskrese Vaistinu Messi.

  • Kida majicu pokida

    5. maj 2024 | 13:29

    Kako ljudima objasniti da u toj ligi se ne trci,znAnje sa loptom -10,pritom jos samo da dovede pikea,cavija i iniestu koji bi za tu ligu i dan danas bili ronaldo. Mesi da je otisao kao maradona u napoli i osvoio sam pa da kaze nesto ,ovako samo je pazljivo birao lige i klubove i sa kim ce da igra. Sjajan igrac daleko od najboljeg. Cak i plasticni cristiano je bolji od njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA