≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nađite nekoga da vas gleda kao ovaj redar Ronalda: Portugalac perfektnim het-trikom začinio fudbalsko veče

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Učinak ove sezone je zaista neverovatan, a ima 39 godina

  • 7

Prethodne noći na Floridi smo videli novo čudo Lionela Mesija, gol i čak pet asistencija u trijumfu Inter Majamija, a čini se da je samo koji sat ranije motiv više za takav podvig imao u vidu učinka Kristijana Ronalda.

Portugalac je u slavlju svog Al Nasra protiv Al Vehde 6:0 u okviru 30. kola Pro lige upisao het-trik i to onaj pravi. Desna noga, glava, pa leva noga.

Najpre je načeo mrežu rivala posle velike greške odbrane u petom minutu, zatim se poklonio na centaršut Marcela Brozovića i na kraju "raspalio" petardu.

Ronaldo sada ima 52 gola na 52 utakmice ove sezone uz dodatak od 14 asistencija i dokazuje da je brojka od 39 godina samo puka informacija.

Dobar meč pored njega imali su i Otavijo i Sadio Mane sa po golom i nameštenim pogotkom, dok je pogodak postigao i Mohamed Al Fatil.

I pored svega, Al Hilal se nalazi nadomak titule i ima devet bodova više i utakmicu manje, pa ćemo verovatno gledati slavlje Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinovića Savića.

(Telegraf.rs)

Video: Protivnički treneri opsedali Ronalda za selfi: Njemu je prekipelo od toga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iko

    5. maj 2024 | 09:00

    Najbolji koji se pojavio u zadnjih 30 godina

  • Trener

    5. maj 2024 | 11:47

    Ronaldo je masina za davanje golova, spakovao ih je 32 na 29 utakmica. Mesi od kako je otisao iz barselone ne moze da prebaci 10 golova vec 5 godina. Ceo tim barselone je bio podredjen njemu, zato je davao toliko golova. Da je menjao klubove kao ronaldo i igrao u engleskoj i italiji bio bi samo carobnjak sa loptom i veliki igrac kao ronaldinjo, a ronaldo goat

  • Nosmoking

    5. maj 2024 | 10:21

    To Roki!!!!👊🏻👊🏻

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA