Vreme čitanja: oko 1 min.

Ultrasi iz Mostara se pohvalili "plenom" posle osvetničke akcije: Oduzeli više od 50 zastava najvećim rivalima

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo se ne viđa često u navijačkom svetu

  • 10
Ultras Mostar Prinscreen: Facebook/Ultras-Zrinjski Mostar

Potpuni haos viđen je u poslednje vreme na navijačkoj sceni u Bosni i Hercegovini, a pogotovo u Mostaru, gde se vodi veliki rat između dve rivalske grupe, Ultrasa i Red Army-ja.

Pre oko mesec dana, navijači Veleža, napali su jednog od članova Ultrasa koji se vraćao sa utakmice Zrinjskog sa zastavama, i tom prilikom mu oduzeli neke od udarnih banera.

Očekivalo se da će Ultrasi spremiti osvetu za Red Army, što se i desilo, kada su tokom noći, najvatrenije pristalice Zrnjskog, upale u kuću jednog od članova Red Army-ja, i tom prilikom mu oteli više od 50 zastava, među kojima su i udarni baneri grupe.

Nedugo nakon akcije, Ultrasi su se na mrežama pohvalili oduzetim "plenom", a kako se može videti na snimku, oduzet je zaista veliki broj zastava.

Podsećanja radi, prema navijačkom kodeksu, kada jednoj grupi "padnu" udarne zastave, obično se grupa ugasi i prestaje da postoji, a ostaje nam da vidimo kakav će biti rasplet ove situacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    5. maj 2024 | 15:53

    Kako su poceli na sledecej utakmici nosice samo salove i majce

  • bg

    5. maj 2024 | 16:13

    Zato Delije imaju policijsku zastitu zastava

  • Navijač

    5. maj 2024 | 18:47

    Po kodeksu navijača kad neko upadne nekom u stan, kuću itd... I tom prilikom uzme-otme ili ukrade zastave i obeležja to se naziva kukavičlukom i te zastave moraju biti vraćene, računa se samo kad zastave padnu u tučama ili sačekušama kada se nose na stadion ili kad padnu na samom stadionu. Ako se ove zastave ne vrate jer su otete na najveći mogući kukavički način biće ovi drugi ugašeni ali od svih ostalih Ultrasa širom regiona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA