Vreme čitanja: oko 1 min.

"Gol Borjanu pamtiću dok sam živ, kad-tad ću igrati za Partizan"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prošao je Momčilović sve mlađe kategorije crno-belih...

  • 13
Miljan Momčilović Foto: MN Press/Marko Metlaš

Vezni fudbaler Novog Pazara Miljan Momčilović dao je praznični intervju za "Sportski žurnal" i tom prilikom je istakao da će mu gol protiv Crvene zvezde, kada je Milan Borjan čuvao mrežu srpskog šampiona, zauvek ostati u sećanju!

Momčilović je dete Partizana, propšao je sve mlađe kategorije crveno-belih, a Borjanovu mrežu, i to za TV špice, tresao je u maju 2023. godine.

- Da je osećaj lep, jeste. Dok sam živ sećaću se tog gola. Ne šutiram tako često sa distance i mislim da mi je to greška. Kao da imam neku kočnica iako znam da imam dosta dobar šut. Uvek je lepše dati gol Zvezdi, i to na prepunoj Marakani. Tom prilikom, iako su već osvojili titulu, delimično smo pokvarili slavlje crveno-belima (2:2) - rekao je Momčilović.

Dotakao se član Novog Pazara i Partizana, uz napomenu da je 2019. išao na pripreme crno-belih kao talentovani omladinac.

- Kad prođete sve mlađe kategorije Partizana mnogo zavolite taj klub. Od Partizana se mnogo i nauči, naravno i od ljudi koji su vas tamo vodili. Često pričam sa sadašnjim saigračem Markom Šćepovićem o uspomeni koju nosim na trenera kroz sve osim omladinske selekcije crno–belih, na njegovog oca Slađana Šćepovića. Sve što je govorio tada kasnije se ispostavilo kao tačno. Divno je bilo i sa Albertom Nađom u Teloptiku. Verujem da ću kad–tad igrati u prvom timu Partizana. Obećao sam sebi da dečački san moram i ostvariti.

(Telegraf.rs)

Video: Evrogol fudbalera Novog Pazara: Borjanu pravo u rašlje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop Ćira

    6. maj 2024 | 10:29

    Bože me sačuvaj i sakloni, od toliko lepih stvari u životu dečku je dečački san da igra u partizanu. Sinko to je prevarantski klub beži što dalje.

  • Mile

    6. maj 2024 | 10:56

    Auuuuu ,kakva bi to bila bomba ????????

  • Zilot

    6. maj 2024 | 11:15

    Kakvo si ti sine imao nesrećno detinjstvo kad želiš da igraš za Partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA