≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ogromna navijačka osveta u Italiji: Potukli se na ulici, pa zapalili rivalu prostoriju punu zastava

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Surovo

  • 0

Teško se može dogoditi da u istom danu u Đenovi igra istoimeni klub i gradski rival Sampdorija, ali čak ni ta činjenica ne sprečava velike sukobe između navijačkih grupacija. To se upravo dogodilo u nedelju.

Sampdorija je u Seriji B na domaćem "Luiđi Ferarisu" porazila Ređanu golom Sebastijan Espozita, dok je Đenova tokom večeri igrala duel sa Milanom na "San Siru" i izborila remi 3:3.

Tokom dana došlo je do žestokog sukoba pristalica popularne "Dorije" sa desetak navijačima"grifona" koji imaju zabranu ulaska na stadion. Policija je reagovala, ali to nije sprečilo osvetu.

Nakon što su se vratili iz Milana, vatreni fanovi Đenove upali su u prostorije jedne od najpoznatijih navijačkih grupacija Sampdorije i uništili su i zapalili im deo zastava i rekvizita.

Član Serije B će biti učesnik plej-ofa za ulazak u viši rang, dok je njihov najveći rival siguran na sredini tabele u eliti.

(Telegraf.rs)

Video: Prvi čovek Sampdorije stigao da se oprosti od Siniše Mihajlovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA