Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandar Dragović došao na slavu kluba, pa poručio: "Posebnu pažnju posvećujemo finalu Kupa Srbije..."

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kapiten i štoper ekipe iz Ljutice Bogdana je spreman za najveće izazove

  • 0
Aleksandar Dragović, FK Crvena zvezda, FK Vojvodina, Đorđe Crnomarković Foto: MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda je ovog 6. maja proslavila krsnu slavu Đurđevdan u prostorijama kluba na Marakani, gde je prisustvovao i kapiten ekipe Aleksandar Dragović, koji je dao i kratku izjavu.

Aleksandar Dragović je ove sezone standardan prvotimac ekipe sa Marakane, a takođe je nakon odlaska Milana Borjana uzeo i kapitensku traku.

On je istakao da mu je drago što je klub proslavio slavu, te je otkrio i šta je cilj.

Cilj je osvajanje Duple krune i pobeda u finalu Kupa, kako kaže austrijski štoper.

- Tradicionalno smo se okupili kako bismo proslavili klupsku slavu. Želim da čestitam svim navijačima Đurđevdan. Obezbedili smo i matematički titulu, a zatim je usledio period praznika, te se čini da nas slavlja tek očekuju. Naravno posebno se radujemo proslavi titule, očekujemo punu Marakanu i spektakl, koji do sada nije viđen. Svake godine titulu proslavljamo na drugačiji način, te verujem da ćemo i za kraj ove sezone uživati i dobiti uspomenu za pamćenje. Ipak moram da napomenem da ćemo maksimalno ozbiljno pristupiti svakom meču do kraja sezone, a posebnu pažnju ćemo posvetiti finalu Kupa Srbije, kada ćemo se boriti za duplu krunu - rekao je Aleksandar Dragović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA