Vreme čitanja: oko 1 min.

Ajzak spasio Udineze "u 5 do 12": Napoliju poništen gol, pa ispustili pobedu u nadoknadi vremena

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uspeli su delimično da zadovolje svoje navijače

  • 0
FK Udineze - FK Napoli Foto: Ettore Griffoni/IPA Sport / ipa- / IPA / Profimedia

Fudbaleri Udinezea uspeli su pred svojim navijačima u meču 35. kola italijanske Serije A da obezbede bod protiv ekipe Napolija rezultatom 1:1.

Lazar Samardžić je igrao na ovoj utakmici i bila je njegova solidna partija, ali, iako je prvo poluvreme završeno rezultatom 0:0, prvi gol Napoli postigao u 51. minutu, a strelac je bio Osimen na dodavanje Politana.

Drugi gol je postigao isto Osimen, samo 30 minuta kasnije, međutim nakon gledanja snimka sudija je odlučio da poništi pogodak koji je očigledno bio neregularan.

Međutim, ekipa gostujućeg tima nije uspela da ostane fokusirana do kraja utakmice, te je odbrana u 92. minutu meča "pukla", a u listu strelaca se upisao Ajzak, na pas Kristensena.

Udineze je ovim bodom uspeo da se održi na ivici zone ispadanja, ali sa one loše strane i sada će morati svim silama da se bore na tri kola do kraja.

Na 35 mečeva upisali su 30 bodova, dok Empoli i Frosinose imaju po 32, Kaljari 33, a Verona 34 boda, pa tako samo jedna pobeda može značiti puno.

Napoli je trenutno osmi i pokušava da obezbedi Evropu, a sa 51 bodom su pet bodova ispod Lacija sa istim brojem odigranih mečeva.

(Telegraf.rs)

Video: Mladi fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali humanitarni meč u Malom Orašju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA