Vreme čitanja: oko 1 min.

Bandović pred derbi sa Čukaričkim: "Najvažniji meč u sezoni, ne razmišljamo o finalu Kupa protiv Zvezde"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spreman je za meč

  • 0
Božidar Bandović Foto: FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine u okviru 34. kola Superlige Srbije igraju meč protiv Čukaričkog, koji može da bude i od izuzetne važnosti, pošto se ove dve ekipe bore i za petu poziciju, koja bi mogla da ih odvede u Evropu iduće sezone.

Praktično, Vojvodina iza sebe ima izuzetno teške mečeve, gde su remizirali sa Zvezdom, te pobedili Partizan, a sada im na noge dolazi i Čukarički.

Pred meč, Božidar Bandović je istakao da je ovo najvažnija utakmica u sezoni.

Za početak, želim svima da čestitam praznike, Hristos vokskrese i želim da čestitam krsnu slavu našoj Vojvodini. Posle nekoliko dobrih utakmica, očekuje nas težak i dobro poznati rival protiv kog smo već odigrali dva meča. Ne treba mnogo govoriti, znamo se, prošli smo u Kupu protiv Čukaričkog. Ovo je za nas finale, utakmica godine, veoma važna, jer pobedom sužavamo krug i privodimo kraju ono što smo počeli. Presrećan sam zbog rezultata, ali i načina igre, kao i na karakter i napredak koji smo postigli kroz sav ovaj period. Ne opuštamo se, spremamo se na isti način i želimo da na pravi način privedemo sezonu kraju. Cilj nam je bio da se odmorimo, svi su zdravi i na okupu, osim Serija koji ima četiri žuta kartona i neće igrati.

Nije potom hteo da govori i o predstojećem finalu Kupa, koje njegova ekipa igra protiv Zvezde.

Mene lično kao trenera zanima samo sutrašnja utakmica. Jedino što hoćemo je da pobedimo Čukarički i da idemo meč po meč. Ne razmišljamo ni o Napretku, ni o finalu Kupa Srbije. Svi volimo trofeje i pobede, ali zato moramo da idemo korak po korak i da ih ne preskočimo. Napravili smo velike rezultate, koji se čekaju godinama, ali nismo završili još uvek. Pred nama je nekoliko ključnih utakmica, a uvek je najvažnija sledeća – izjavio je Bandović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA