Vreme čitanja: oko 1 min.

"Prštali" golovi u Prvoj ligi Srbije: Sve "kuva" u borbi za ulazak u Superligu

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće zanimljivo do samog kraja

  • 0
Fk Tekstilac Printscreen: Youtube/Mozzart Bet Prva liga Srbije

Odigrane su tri utakmice četvrtog kola plej-ofa Prve lige Srbije, a Inđija, Jedinstvo i Tekstilac upisali su važne pobede.

Fudbaleri Inđije su na svom terenu nadigrali ekipu Smedereva, jednog od direktnih konkurenata za ulazak u elitni rang takmičenja.

Zeleno-beli su pitanje pobednika rešili u prvom poluvremenu, kada su redom pogađali Desančić, i Janjić u dva navrata, dok je "utešni" gol za Smederevce postigao Jovanović.

Jedinstvo je na terenu iza južne tribine stadiona "Rajko Mitić" savladalo Grafičar sa 4:2. Čak pet golova viđeno je u prvih 45 minuta, a Grafosi su poveli u prvom minutu preko Embupa.

Ipak, u nastavku je usledila prava rapsodija gostiju, te su redom mrežu tresli Karikari, Milićević, Pivaš, i Stojanović, da bi pred kraj meča, Embup samo ublažio poraz svog tima.

U trećem meču u istom terminu, Tekstilac je bio bolji od Radničkog iz Sremske Mitrovice sa 2:0, a oba pogotka postigao je Ukačukvu.

Kada je reč o stanju na tabeli, tamo sve "kuva". Od ranije je poznato da se OFK Beograd vratio u elitu, a borba za preostala mesta biće zanimljiva do samog kraja.

Trenutno je drugo Jedinstvo sa 58 bodova, na mestu koje direktno vodi u Superligu, dok su na mestima za baraž, Inđija i Tekstilac, sa po 56, odnosno 54 boda.

I Smederevo je i dalje u igri, s obzirom na to da imaju 52 boda, svega dva manje od Tekstilca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA