Vreme čitanja: oko 1 min.

Autobus razbija "žuti zid": Moćna koreografija navijača PSŽ-a dočekala Dortmund

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najvatrenije pristalice Parižana, postarale su se da prirede "paklen" doček za goste, te su to sproveli u delo moćnom koreografijom

  • 2
PSŽ - Borusija Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Pari Sen Žermena od 21.00 na "Parku Prinčeva" dočekuju ekipu Borusije iz Dortmunda, u okviru revanš meča polufinala Lige šampiona.

Nemci imaju minimalni gol prednosti iz prvog susreta, te su Parižani na velikom ispitu, a važnost utakmice prepoznali su i navijači, koji su ispunili stadion do poslednjeg mesta.

Uz to, "Sveci" bi eventualnom pobedom i prolaskom, došli do nove prilike da se bore za prvi u istoriji pehar najelitnijeg takmičenja.

Najvatrenije pristalice Parižana, postarale su se da prirede "paklen" doček za goste, te su to sproveli u delo moćnom koreografijom.

Naime, na tribini gde je smeštena navijačka grupa PSŽ-a, našao se razbijeni "žuti zid", sa grbom Borusije, kroz koji je prošao "autobus" sa zastavama navijača PSŽ-a, a sve je propratila bakljada.

Takođe, na drugoj tribini stajala je šetalica "Na putu do Vemblija", dok je na trećem delu stadiona bila još jedna velika šetalica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nekis

    7. maj 2024 | 22:21

    Ne znam, koliko god da je dobra koreografija ne mogu ovaj PSG, bas su mi antipaticni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA