Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan ugrožen za drugo mesto u Superligi: TSC im "diše za vratom", slavili u Kragujevcu

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stvari se lako mogu promeniti na tabeli...

  • 7
FK TSC Foto: MN Press / mr

Fudbaleri TSC-a danas su savladali ekipu Radničkog iz Kragujevca ubedljivom igrom u prvom poluvremenu za konačni rezultat 4:3.

Meč je pokazao verovatno sve što može da se vidi na fudbalskoj utakmici, bilo je golova, autogolova, penala, promašenih penala, kartona - zaista svega.

Ipak, na kraju je kao bolji tim izašao TSC brzim golovima Jovanovića u šestom minutu meča, Đakovca u 10. i Stojića u 15. minutu meča. Poslednji gol postignut je sa bele tačke u 56. minutu.

Nakon toga usledila je reakcija Radničkog preko Salija u 60. minutu, nakon što je u 43. promašen penal. Autogol je postigao Stojić u 78. minutu, a u 91. minutu meča upisao se i Ristić i tako postavio konačan rezultat od 4:3.

Ovo sada na tabeli Superlige Srbije TSC stavlja na svega dva boda zaostatka od Partizana, koji ima 71 bod posle poraza od Napretka.

Do kraja je ostalo još tri kola, a TSC će bez ikakve dileme pokušati i naredne godine da nastupa u Evropi, a koje će takmičenje biti od njih zavisi.

(Telegraf.rs)

Video: Napredak za sedam minuta drugim evrogolom slomio Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • medjed Momo

    8. maj 2024 | 18:40

    mora da je Zvezda idanas bila kriva jer Partizan nije pobedio!

  • haos

    8. maj 2024 | 17:59

    Kako su ovi drugi na tabeli kad su TSC, Vojvodina, Cuka i jos neke ekipe dosta kvalitetnije? koliko su im penala svirali za ovo drugo nezasluzeno mesto...

  • Uffff

    8. maj 2024 | 17:58

    U Kragujevcu, ma ne, u Madridu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA