Vreme čitanja: oko 1 min.

Božidar Bandović posle poraza: "Nismo bili na nivou, tri šuta - tri gola..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novosađani se "okliznuli" na svom terenu

  • 0
Božidar Bandović Foto: FK Vojvodina.rs

Fudbaleri Čukaričkog zabeležili su važnu pobedu u okviru 34. kola Superlige Srbije, pošto su na gostujućem terenu savladali Vojvodinu rezultatom 3:2. Ovim porazom Novosađani su sebi dodatno zakomplikovali situaciju jer se trenutno nalaze na šestom mestu, te je sada plasman u evropske kvalifikacije pod znakom pitanja.

Vojvodina je ovog proleća beležila sjajne rezultate, uz podsećanje da su u prošlom kolu uzeli skalp i Partizanu u Humskoj, ali sada nisu imali rešenja za raspoložene goste.

Nakon poraza svoje utiske izneo je strateg Vojvodine Božidar Bandović.

- Bila je teška utakmica, ali mi nismo bili na nivou iz prethodnih utakmica. Posebno u prvom poluvremenu. Tri šuta, tri gola, mislim da mi nismo bili tim na nivou. Gledamo sada ka sledećoj utakmici, ovo je sada prošlost - rekao je Bandović.

Sa druge strane, trener Brđana Goran Stanić uputio je čestitke svojim pulenima.

- Velika pobeda za moju ekipu. Velika pobeda pred poslednja tri kola. Kontrolisali smo utakmicu mislim da je opravdala očekivanja i mislim da samo nastavimo u ovom ritmu. Čestitam Vojvodini na fer i korektnoj igri, a mojim igračima na zasluženoj pobedi - rekao je Stanić za Arenu sport posle meča.

(Telegraf.rs)

Video: Bandović: Partizan sada najopasniji, za nas je svaka utakmica finale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA