Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal koji trese fudbalski svet: Mišljenja su podeljena, da li su sudije pogrešile?

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li su arbitri trebali da puste da se akcija završi

  • 15
FK Real Madrid - FK Bajern Minhen Foto: Printscreen/X

Fudbalski klub Real Madrid se plasirao u svoje 18. finale Lige šampiona nakon dramatične pobede nad Bajern Minhenom rezultatom 2:1. Uzbudljiva završnica meča na stadionu u Madridu ostavila je fudbalski svet u šoku.

Nakon neodlučenog prvog meča (2:2), golovi su izostali sve do sredine drugog poluvremena kada je Dejvis doveo Bajern u vođstvo (1:0). Međutim, meč je postao prava drama nakon nekoliko kontroverznih trenutaka.

Real Madrid je prvo imao gol poništen zbog faula, ali je zatim Nojer napravio grešku koja je omogućila izjednačenje, dok je drugi gol priznat nakon intervencije VAR tehnologije. Najkontroverznija situacija desila se u samom finišu meča kada je gol Bajerna poništen zbog ofsajda.

Iako je ofsajd bio teško utvrditi, pitanje ostaje zašto sudije nisu dopustile da se akcija završi do kraja, što je izazvalo kontroverzu i nezadovoljstvo u redovima nemačkog giganta.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je Partizan poveo protiv Napretka u Kruševcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crno beli

    8. maj 2024 | 23:41

    Ogromna greska. Bio ofsajd ili ne morao je da saceka kraj akcije. Pa posle digne zastavicu i var proveri. Ovako je namerno ili ne uskratio Bajernu var proveru. Bole me uvo I za jedne i druge ali mislim da je namerno, nije mi logicno da toliko iskusan sudija napravi ovakvu gresku

  • ртт

    8. maj 2024 | 23:45

    Нормално да су погрешиле судије, полуфинале лиге шампиона 2:1 последњи напад и они у оваквој ситуацији свирају офсајд пре него што се заврши акција, комедија шта је урадио линијски судија, каква год да је била одлука исправна или не.

  • Memorija

    9. maj 2024 | 01:15

    Namerno sudija podigao zastavicu 1000%,kada ste videli da je Real oštećen u važnim utakmicama???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA