Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan Nedić prokomentarisao Marčinjakov potez: "Greška sudije, ko zna šta bi bilo..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sudijski ekspert komentarisao situaciju sa kraja meča

  • 3
Dejan Nedić Foto: Prinscreen/ RTS 1

Fudbaleri Real Madrida izborili su plasman u finale Lige šampiona, pošto su u revanš susretu polufinala savladali minhenski Bajern rezultatom 2:1. Izabranici Karla Anćelotija su do pobede stigli u samom finišu susreta, pošto su do 88. minuta bili u rezultatskom deficitu, a onda je na scenu stupio rezervista Hoselu i golovima u 88. i 92. minutu susreta rešio duel.

Ipak, stiče se utisak da je Bajern oštećen u 14. minutu nadoknade meča jer je nakon signalizacije pomoćnog sudije glavni arbitar Šimon Marčinjak prekinuo susret i time onemogućio Bavarce da završe akciju. U nastavku je De Liht pogodio mrežu, ali je Poljak bio neumoljiv.

Ovu situaciju prokomentarisao je i poznati sudijski analitičar, Dejan Nedić.

- Znači greška sudije, trebalo je da pusti da se završi akcija. Kada je prekinuo Marčinjak više nema provera. Vidite, vrlo je sporno, ne znamo mi... Deluje da je ofsajd, ali ko zna šta bi bilo da je povučena linija. Zato smo govorili, treba pustiti do kraja, i UEFA kaže "pustite da se izvrši provera". Ovde je već prekinuta igra, i kaže Marčinjak "prekinuo sam, gotovo". E, to ne treba raditi. Vrlo moguće da je bio ofsajd, ali nismo sigurni - rekao je Nedić.

Prekinutu akciju Bajerna možete pogledati na snimku ispod teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija-Srbija

    9. maj 2024 | 07:24

    Utakmica produzena 9 minuta a sudija, sram ga bilo, u 14-toj minuti ZNACI 5 MINUTA NAKON predvidjenih 9 MINUTA svira offside. Hteli su da poguraju svabe ali ne vredi. Jedan je Real.

  • Zaza

    9. maj 2024 | 08:42

    Mozda je bio ,mozda i ne ,ali sigurno igraci reala ne bi ga ostavili da sutira ,jer su vec videli da je zastavica podignuta,sudija sviri a igraci Reala su zastali ,a tek onda igrac sutira,zato sigurno ne bi bilo tako da sudija nije svirnuo i pomosnik podigao zastavicu.

  • Mr

    9. maj 2024 | 05:37

    Pojava za ne smisliti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA