≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Javio se bivši igrač Zvezde: "Jedva čekam proslavu titule, sećam se one na brodu"

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sanogo je ujedno pozvao navijače da dođu na stadion

  • 3
Seku Sanogo Foto: Marko Jovanović

Bivši fudbaler Crvene zvezde Seku Sanogo izjavio je za zvaničan sajt kluba da jedva čeka 25. maj kada će "crveno-beli" na meču sa Čukaričkim proslaviti 35. titulu u istoriji kluba.

Crvena zvezda je još ranije obezbedila šampionsku titulu u Superligi Srbije, ali je proslava zakazana za kraj prvenstva. Možda i duple krune, jer će crveno-beli 21. maja igrati finale Kupa sa Vojvodinom.

- Svi na Marakanu protiv Čukaričkog kako bi na pravi način proslavili titulu. Zvezda je velika porodica, to sam naučio za sve vreme provedeno u klubu i siguran sam da nas očekuje sjajna proslava 25. maja. Nije mala stvar osvojiti 35. titula i to sedam u nizu. Pratim Zvezdine utakmice, tako da znam da nas očekuje i finale Kupa Srbije, koje ćemo nadam se osvojiti - rekao je Sanogo, prenosi zvanični sajt Zvezde.

Sanogo je istakao koja mu je omiljena proslava titule sa "crveno-belima". On je za Zvezdu igrao od 2020. do 2023. godine.

- Naravno da se sećam svega, a najupečatljivije mi je bilo kada smo slavili titulu na brodu. Sećam se da smo plovili, a da su navijači bili na površini, stajali duž cele obale i neprestano nas bodrili. Neverovatna proslava zaista, ali nadam se da će ova biti još bolja. Jedva čekam da vidim šta su navijači spremili igračima, a pozivam sve da dođu i uveličaju Zvezdino slavlje - istakao je Sanogo.

Crvena zvezda će u narednom, 35. kolu SLS u nedelju na svom terenu dočekati kragujevački Radnički.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrač

    9. maj 2024 | 13:38

    Takav zadnji vezni nam treba

  • Janko

    9. maj 2024 | 14:11

    Jel se secas one kad je duh dosao u ponoc na marakanu????od tads je sve krenulo.kakva slucajnost

  • veljo

    9. maj 2024 | 16:25

    Pa nije to Asano i Dulo pobegnu i na kraju tuze iz ciste ljubaviJSD propale drzave😁😁😁😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA