≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Piksi ga ne zove u reprezentaciju, a on pred transferom u španskog velikana: Cena veća od 5 miliona!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novosađanin igra blistavo

  • 4
Kvinsi Mengi i Mirko Topić Foto: MN Press

Sezona u Evropi polako se privodi kraju i klubovi sumiraju rezultate, ali i prave finansijske planove pred nove izazove. Kada ste velikan ili rasadnik talenata situacija je mnogo lakša, ali kada ste tim koji zavisi od prodaje najvećeg blaga situacija nije uvek laka.

Famalikao ne brine za opstanak u Primeiri i do kraja će samo odraditi posao, a onda se baciti na tržište i najverovatnije pustiti za lepu sumu novca srpskog internacionalnca Mirka Topića.

Momak koji je letos došao iz Vojvodine za sumu od milion evra na sebe je skrenuo pažnju fenomenalnim partijama. Njegov posao na sredini terena je maltene uvek odrađivan perfektno, što su prepoznali španski velikani.

Sevilja i Atletiko su navodno spremni da daju po pet miliona evra kao početnu ponudu za Topića, ali je pitanje da li će to biti dovoljno. Čini se da bi morali još malo da pojačaju brojkuako žele da ga dovedu u svoje redove.

Mirko ima 23 godine i upisao je debi za selekciju Srbije u januaru prošle godine zajedno sa selekcijom Superlige protiv Sjedinjenih Američkih Država. Igrao je i za sve mlađe selekcije "orlova".

(Telegraf.rs)

Video: "Rat" parolama navijača Voše i Radničkog na Čika Dači

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA