≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija ima velikih razloga za strepnju pred EURO: Ova zverka je osvojila dve nagrade u Premijer ligi!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

April je bio njegov mesec

  • 2
Kol Palmer - FK Čelsi Foto: Tanjug / AP

Fudbaler Čelsija Kol Palmer dvostruki je dobitnik nagrada za mesec april u Premijer ligi, pošto je izabran i za najboljeg igrača, a i njegov pogodak je takođe odabran kao najbolji!

Strelac ukupno 21 gola uz devet asistencija u aktuelnoj kampanji najjačeg šampionata sveta je u aprilu odigrao četiri meča i postigao sedam golova uz jednu asistenciju, za svoje prvo ovakvo priznanje u karijeri.

Polivalentni ofanzivac će najviše zapamtiti okršaj sa Mančester junajtedom i preokret u nadoknadi za pobedu od 4:3, ali je najlepši pogodak postigao protiv Evertona, nakon dobre akcije i još boljeg finiša.

Palmer će najverovatnije biti jedna od najvećih uzdanica reprezentacije Engleske na Evropskom prvenstvu, iako je odigrao samo dva meča za sada. Ne moramo da podsećamo da je Srbija u istoj grupi sa jednim od favorita za pehar.

Preostale nagrade za april pripale su treneru Evertona Šonu Dajšu i golmanu Mančester junajteda Andreu Onani za najbolju odbranu meseca.

(Telegraf.rs)

Video: Šta je sve Roman Abramovič učinio za Čelsi: Od proseka napravio velikana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momo

    10. maj 2024 | 15:45

    Ne može nas spasiti ni zemljotres.

  • CH

    12. maj 2024 | 17:00

    Mislim da ce mo se u nemackoj osramotit ko nikada dosad. A sta ce i ovaj piksi jadan, kad mora da stavara tim sa ovim amaterima koji ni u nebitnim timovima po evropi nemaju bitnu ulogu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA