≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pukla petarda u Italiji: Šampion Inter gurnuo rivala u grčevitu borbu za opstanak!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pet golova, pet strelaca

  • 0
Marko Arnautović - FK Inter Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Intera do kraja sezone igraju za sebe, ali i za druge ekipe koje čekaju kikseva rivala koji se sastaju sa njima, pa su tako timovi koji se nalaze u borbi za opstanak mogli da se raduju posle njihove ubedljive pobede na gostovanju Frozinoneu (5:0) u 36. rundi Serije A.

Davide Fratezi je pogodio u 19. minutu za prednost sastava iz Milana, ali tada niko nije mogao da pretpostavi da će na kraju rezultat biti toliko ubedljiv.

Marko Brešani i Valid Čedira su imali sjajne šanse do odlaska na odmor, ali su sjajni Jan Zomer, ali i sreća pogledali Inter.

Od 60. minuta gledali smo kanonadu gola domaćina, najpre nakon asistencije strelca prvog pogotka za Marka Arnautovića, a do kraja zahvaljujući pogocima Tadžona Buhanana, Lautara Martineza i Markusa Tirama.

Kanađanin je postigao ubedljivo najlepši gol od navedenih, i to udarcem sa ruba kaznenog prostora.

Inter sada ima zastrašujućih plus 21 u odnosu na prve pratioce, dok je Frozinone šesnaesti sa 32 boda, koliko ima i Empoli, dok prvi timovi ispod crte Udineze i Sausolo imaju dva odnosno tri boda manje.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Intera iz Srbije putovali 15 sati do Istanbula

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA