Vreme čitanja: oko 2 min.

Žarko Lazetić pred Čukarički: "Partizan je u ludoj seriji, izgleda da ne mogu da pobede nikog..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Topolčani ušli u borbu za drugo mesto

  • 5
Žarko Lazetić Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je pred meč protiv Čukaričkog da niko nije očekivao da njegova ekipa stigne na samo dva boda od Partizana i istakao da će se Topolčani do kraja boriti za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

TSC u nedelju od 14 i 30 dočekuje Čukarički u meču 5. kola plej-ofa i ima samo dva boda manje od Partizana koji je osvojio samo bod u prethodnih pet kola.

- Niko nije očekivao da ćemo doći na dva boda od Partizana, imali su prednost od 10 i sad su u nekoj ludoj seriji kad izgleda da ne mogu da pobede nikog. Mi ćemo gledati sebe i borićemo se za drugo mesto. U našoj svlačionici postoji jedna interna tabela koja nam je važnija od zvanične, i u njoj redosled nije isti. U našoj tabeli dobro stojimo i imamo plan da ispunimo svoje ciljeve. Probaćemo da do kraja igramo utakmice u kojima se mi pitamo, da igramo pozitivan i dinamičan fudbal u kojem znamo šta hoćemo s loptom - rekao je Lazetić na konferenciji za medije.

Šef stručnog štaba kluba iz Bačke Topole dodao je da je ovo kraj sezone kad svaka utakmica mnogo znači i kad nikome nije potrebna dodatna motivacija, jer svi znaju za šta da se bore.

- Plej-of me raduje zbog kvalitetnih duela, sjajnih protivnika i mnogo golova. Uvek potenciram da je za nas Čukarički pravi rival i ideal, jer su uvek u vrhu. Tri godine za redom su bili treći i velika nam je satisfakcija što smo im u poslednje dve sezone uzeli primat. Ipak ne zaboravljamo da je ovo utakmica dve ravnopravne ekipe, da su oni samo zbog nekih kikseva zaostali za nama. Vidi se da imaju potencijal za više, čak i za Evropu. Mi se spremamo kao i uvek, izvešćemo najsvežiji i najbolji mogući tim za koji procenimo da može da dođe do rezultata - zaključio je Lazetić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: TSC izjednačo protiv Zvezde posle 5 minuta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno

    11. maj 2024 | 14:23

    Cim im ne sviraju penale u 95 min naravno da ne mogu nikoga da pobede, partizan bi se borio za opstanak da je bolje sudjenje (kao sto smo videli i u kosarci sinoc). TSC je nasa najbolja ekipa posle Zvezde a to smo videli i u Evropi kad su igrali nereseno sa Olimpijakosom (koji je usao u finale konferencije) i bili bolji od West Hema ali nesrecno izgubili.

  • Aca

    11. maj 2024 | 12:36

    To znaci da su ipak bolji od vas i kad najgore igraju

  • Samo

    11. maj 2024 | 13:07

    Rokaj,nisu glodari ni za kup Milke Canić,a ne za kvalifikacije za LŠ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA