Vreme čitanja: oko 3 min.

Albert Nađ pred Mladost: "Kriza nije od juče, moramo da budemo drugi..."

Vreme čitanja: oko 3 min.

Strateg crno-belih pomenuo i ranije mečeve ovog proleća

  • 0
Albert Nađ Foto: Printscreen/Youtube/FK Partizan Beograd

Fudbaleri Partizana će u okviru 5. kola plej-ofa Superlige Srbije odmeriti snage sa ekipom Mladosti iz Lučana, a taj duel na programu je u nedelju od 16.30 časova na stadionu u Humskoj.

Pred ovaj meč svoje izlaganje imao je strateg Parnog valjka, Albert Nađ koji je naveo da ekipa nije u sjajnom momentu.

- Pa, nismo mi u sjajnom momentu. Što se tiče Lučana, o njima ću reći da imaju interesantnu ekipu sa par pojedinaca koji su iskusni. Dugo vremena igraju Superligu i ako ne budemo izašli koncentrisano i maksimalno možemo da imamo problema. Imamo u poslednji par utakmica negativne rezultate, ali ja bih mogao da se vratim malo više unazad. Ja mislim da nas je zavarao onaj rezultat 2:2 sa Zvezdom, jer ko je objektivan i ko je gledao utakmicu mislim da smo tada imali raspoloženog Acu Jovanovića koji je branio na fantastičan način i doneo nam bod. Na stranu sve posle, crveni karton Severni, ali mislim da smo tada krenuli sa padom. Posle smo imali utakmicu protiv Napretka kući gde smo izgubili, pa išli u Lučane gde smo se "vadili" u poslednjim momentima. Ova situacija nije u poslednjih par kola, već dugo traje. Naravno, imali smo kasnije pozitivnih rezultata, ali smo i u tim pobedama patili. Opet na našu sreću ostvarivali smo pobede, ali nas je to na neki način zavaravalo. Mislim da smo protiv Kruševca iako smatram negativnim rezultatom, ipak izašli bolje nego u utakmici protiv Vojvodine, gde smo po nekim statistikama imali 28 udaraca na gol, od dtoga čak 10 stopostotnih šansi. Mislim da u poslednjih 5-6 utakmica nismo imali toliko šansi kao protiv Napretka, da li je to neki naš napredak u igri ili ne, ajde da kažemo da smo bolji. Ono što je i dalje velika boljka jeste da vrlo lako primamo golove. Praktično je Napredak uputio četiri udarca i dao tri fantastična gola i u tom segmentu moraćemo mnogo da raadimo, definitvno imamo problem u igri iza lopte. U čemu je taj problem, ja smatram da postoji, i to sam rekao igračima, pomagačima i ljudima iz kluba, ali to će ostati među nama da se ne bi neko uvredio zbog stvari koje bi rekao - započeo je Nađ

Meč sa Napretkom nije bio parametar, jer su Kruševljani ostali bez devetorice fudbalera, kao i bez trenera Vladimira Gaćinovića.

- Upravo to. Da li treniraju dva dana, u kakvim uslovima rade. Evidentno je da su igrali sa podmlađenom ekipom i to sam rekao na konferenciji da mi je izuzetno drago sto se napredak opredelio za decu iz kruševca i okoline. Mislim da i Partizan mora u većoj meri da se opredeljuje za svoju decu. Kad pogledam utakmicu protiv Radnika u Surdulici koju smo igrali protiv ekipe koja je bila praktično u istom momentu kao i Napredak, tu smo patili. Posle VARA poništen je penal za Radnik, da smo tu primili gol ko zna šta bi bilo. Mislim da smo igrali brže u napadu u odnosu na neki prethodni period. Mislim da smo ipak popravili neki segment igre, da je brže išla lopta, da smo imali kombinatoriku koju ranije nismo imali, ali stvoriti šanse protiv bilo koje ekipe opet stvoriti više stopostotni šansi je teško na bilo kojoj utakmici. To mene raduje, ali me brine igra iza lopte, gde smo ponovo imali četiri udarca na gol, a tri su završila u našoj mreži - rekao je  Nađ.

Crno-beli trenutno zauzimaju drugo mesto na tabeli, sa 71 osvojenim bodom. Na trećem mestu je ekipa TSC-a, koja ima dva boda manje.

Standings provided by Sofascore

Video: Gol Vojvodine za potpuni preokret u Humskoj, ipak će se proveriti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA