Vreme čitanja: oko 1 min.

Albert Nađ o Natanu de Medini: "Možda je to bolje pitanje za ljude pre mene..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stameni štoper se nije naigrao u crno-belom dresu

  • 3
Natan De Medina Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana odmeriće snage u 5. kolu plej-ofa Superlige Srbije protiv ekipe Mladosti iz Lučana. Crno-beli u poslednjih šest mečeva nemaju pobedu, te bi im trijumf protiv narednog rivala bio preko potreban.

Pred ovaj duel svoje izlaganje imao je i Albert Nađ, koji se u jednom momentu dotakao i štopera Natana de Medine. Stameni defanzivac se nije naigrao u Humskoj, a šansu je dobijao uglavnom na mečevima Kupa Srbije.

- Možda je to bolje pitanje za ljude pre mene. Radi u blagom ritmu po meni i očekivao sam, s obzirom da je igrao u Belgiji i Nemačkoj da ima više agresivnosti, međutim, meni na treningu ne liči da je fokusiran na stanje u kom se nalazi. Voleo bih da svi igraju, ali mi u ovom trenutku neki igrači ulivaju veće povrenje u odnosu na njega - rekao je Nađ.

Podsećanja radi, de Medina je opremu Partizana zadužio prošlog leta, a tokom karijere branio je boje Anderleht, Muskron, Arminiju Bilefeld i Ajntraht iz Braunšvajga.

(Telegraf.rs)

Video: Napredak za sedam minuta drugim evrogolom slomio Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    11. maj 2024 | 17:09

    Pa i ti si bio sa tim ljudima tu,sta glumis ludilo!! Uprava napolje!!!

  • Dragan popović

    12. maj 2024 | 13:45

    Nevjerujem da sam ovo upravo pročitao. Junače tvoji igrači od povjerenja su primili čak 16 golova na zadnjih 6 utakmica.

  • Boki

    12. maj 2024 | 07:22

    A gde si ti bio dok su ti prethodni bili tu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA