Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda i definitivno ostala bez direktnog plasmana u Ligu šampiona!

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovakav rasplet bio je i izvestan poslednjih nedelja, a sada je i sve potpuno jasno, s obzirom na to da su i Šahtjor i Dinamo iz Zagreba postali šampioni svojih država

  • 12
Žan Filip Kraso - Milan Rodić i Mirko Ivanić Foto: MN Press / Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde su i definitivno ostali bez direktnog plasmana u Ligu šampiona, te će se za mesto u eliti boriti kroz kvalifikacije.

Ovakav rasplet bio je i izvestan poslednjih nedelja, a sada je i sve potpuno jasno, s obzirom na to da su i Šahtjor i Dinamo iz Zagreba postali šampioni svojih država.

Samim tim, izabranici Vladana Milojevića, svoj evropski put počeće u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, a ti mečevi na programu su 20. i 27. avgusta.

Šahtjor je naslov prvaka Ukrajine "zacementirao" pobedom nad Dinamom iz Kijeva sa 1:0, te će zbog većeg koeficijenta imati direktno mesto u Ligi šampiona.

Nedugo nakon Šahtjora, i Dinamo iz Zagreba je overio titulu šampiona, i to sedmi put uzastopno, s obzirom na to da dva kola pre kraja imaju sedam bodova više od Rijeke.

Zagrepčani su iskorstili kiks Rijeke, koja je dioživela i treći poraz u nizu, dok je Dinamo savladao Osijek, i tako došao do trofeja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    11. maj 2024 | 23:50

    Ma dajte bre Šahtjoru odma da osvoji ligu šampiona ,dolaze iz Ukrajine,Makabiju dajte ligu Evrope i onako sve gubi smisao .....

  • Konstantinopulos

    11. maj 2024 | 22:52

    Боље је овако. Да се не брукају по Европи и пролазе као боси по трњу. У прошлој Лиги су од 18 могућих освојили 1 бод. Прави "уметници" и незналице - аутсајдери. Лако је играти у унапред намештеним првенствима у Србији, где се првак зна унапред годину дана. Све је јадно и жалосно.

  • Thor

    12. maj 2024 | 00:37

    Bolje i da ne prodju nikako.Ili hoće da brane 32. mesto iz prošle sezone?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA