≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezda upisala novu pobedu: Šerif nastavio da "rešeta", Kragujevčani pokazali "zube" šampionu

S. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nova pobeda Zvezde

  • 24
Crvena zvezda - Radnički 1923 Foto: MNPress

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Radničkog iz Kragujevca sa 3:2, u okviru petog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Bila je Zvezda favorit, to je uspela i da opravda, ali svakako da su i Kragujevčani pokazali "zube", i pre svega ostali verni svom stilu igre, koji neguju od početka sezone.

Što se samog meča tiče, praktično sve je stalo u prvih 45 minuta, kada je viđeno čak pet pogodaka.

Bolje su izabranici Vladana Milojevića otvorili meč, te su u dva navrata pretili preko Stamenića i Ivanića, udarcima sa distance, ali je Leković bio na visini zadatka.

Ipak, u 19. minutu, crveno-beli su ipak došli do prednosti. Srđan Mijailović je asistirao za Šerifa Endiajea, koji je petom iz peterca uspeo da smesti loptu u mrežu.

Međutim, nije dugo trajala radost domaćih, pošto je pet minuta kasnije Radnički došao do izjednačenja. Vasilije Đurić se dobro snašao u kaznenom prostoru, i iskosa poslao loptu u mrežu Glazera.

Goleada se nastavila nakon pet minuta, s obzirom na to da je u 29. minutu na semaforu stajalo 2:1.  Piter Olajinka je bio u ulozi asistenta, a njegov centaršut je dobro ispratio Šerif Endiaje, koji je ovog puta glavom smestio loptu iza leđa Lekovića.

Već u 35. minutu, u strelce je uspeo da se upiše i In Bom Hvang. Ponovo je Olajinka bio u ulozi asistenta, kada je nakon nekoliko sjajnih drigblinga uposlio Korejca, koji je sa desetak metara poslao loptu u mrežu.

Nisu se ni tu zaustavili fudbaleri oba tima, te je novi gol usledio u 39. minutu. Tada je Važdi Sali poslao loptu iza leđa Glazera, i tako postavio konačan rezultat.

U drugom poluvremenu je Zvezda kontrolisala dešavanja na terenu, ali nije bilo previše uzbuđenja ni ozbiljnijih prilika.

Crveno-beli su ovim trijumfom došli do 90 osvojenih bodova, na prvom mestu, dok je Radnički na četvrtoj poziciji sa 59. bodova, dva više od Čukaričkog i Vojvodine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mića

    12. maj 2024 | 19:00

    Ponovo po strani one kiksare Rodića, uz asistenciju starca Foče od stotinu leta, Kange.

  • Dule

    12. maj 2024 | 19:05

    koja je ovo sprdacina od utakmice..hahah joj albanci albnaci..da vas vidi kum enver hodza..ma plakao bi od srece

  • Mateja Ilija

    12. maj 2024 | 19:13

    Na pocetku videh postave , ali iskreno ne vidim Rodica da igra , po levoj strani lagana promaja !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA