≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Milojević "preskočio" pitanje o Dudiću: "Gde ste videli tenziju, neću ništa da odgovaram..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Crveno-beli upisali još jednu pobedu

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na domaćem terenu Radnički iz Kragujevca rezultatom 3:2, u okviru 5. kola plej-ofa Superlige Srbije.

Posle veoma interesantne utakmice svoje utiske izneo je strateg domaćih Vladan Milojević.

- Mislim da smo izašli sa željom da pobedimo. Mislim da je bila lepa utakmica, pogotovo u prvom poluvremenu. Znali smo da Radnički igra jedan intenzivan fudbal koji ima dosta dobru tranziciju, probali smo da stojimo dobro iza lopte i u jednom trenutku smo kontrolisali stvari, ali Radnički nikad ne odustaje tako da smo primili dva gola koje ne bi trebalo da primamo. Sve u svemu, čestitam mojim igračima. Mislim da je bila dobra i kvalitetna utakmica, pobedili smo. Još jednom sve čestitke Radničkom, igraju konstantno dobro, bore se, imaju svoje ciljeve i u svakom slučaju ja im želim od sveg srca da ostvare sve ciljeve koje su zacrtali do  kraja prvenstva - rekao je Vladan Milojević.

Upitan je trener Milojević da prokomentariše nedavnu izjavu. Naime, on je nakon prethodnog meča ova dva rivala koji je Zvezda rezultatom 5:0, "imao šta da kaže" svom kolegi Feđi Dudiću.

- Gde ste vi videli tenziju? Izjava je bila ljudski, nema nikakve veze sa Feđinim radom. Ja sam samo rekao kao veličina tada, ali iskreno, onog trenutka kad sam to rekao to je za mene završena priča. Neću ništa da odgovaram. Pitajte me nešto u vezi utakmice, u vezi performansa šta Radnički radi, kako dobro igra.. - rekao je Milojević

Za kraj je pohvalio igru Radničkog i naveo da su sve ekipe u plej-ofu zasluženo tu.

- Sve ekipe koje su se plasirale u plej-of su apsolutno zasluženo tu. Danas je bilo dosta interesantnih utakmica, bez obzira što smo mi osvojili titulu imali ste jedan Radnički koji se bori za izlazak u Evropu. Imali ste utakmicu jako dobru TSC i Čukarički, Vojvodinu koja se bori, Partizan... I to je ono što ima draž. U svakom slučaju, jedna dobra utakmica, možemo da uživamo, na kraju krajeva utakmica se igra za publiku i zahvaljujem se našim navijačima - završio je Vladan Milojević.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Feđa Dudić posle Zvezde: "Zadovoljan sam, kako je moglo, dobro se završilo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA