Vreme čitanja: oko 1 min.

FUDBAL JE VIŠE OD IGRE – Aleksandar Katai otvara mini-pič teren u Srbobranu!

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mali tereni rađaju velike šampione, poručuje as Crvene zvezde pred spektakl u rodnom gradu, 18. maja u 13 časova

  • 1
FK Crvena Zvezda - FK Partizan Foto: Nikola Tomić

Sa magijom u nogama obišao je fudbalski svet, a prve korake pravio je u rodnom Srbobranu. Baš u ovom mestu nastavlja se nova akcija Fondacije Mozzart "Fudbal je više od igre", a drugi mini-pič teren otvoriće proslavljeni vezista Aleksandar Katai. Spektakl je zakazan za subotu, 18. maj od 13 časova!

"El magico" je prethodnih nedelja predvodio Crvenu zvezdu do još jedne titule prvaka Srbije, a imaće priliku da osvoji duplu krunu. Baš uoči finala kupa protiv Vojvodine, as crveno-belih imaće emotivan susret sa svojim sugrađanima i mališanima koji će dobiti novo, moderno fudbalsko igralište!

-Ovakvi projekti su veoma značajni, jer omogućavaju klincima da što više vremena provedu napolju, u igri, da se bave sportom. Sećam se koliko sam kao mali bio uzbuđen pred svaki izlazak na teren, a nismo imali ovako dobre uslove. Veoma sam srećan što se akcija Fondacije Mozzart nastavlja baš u Srbobranu i pozivam sve da dođu na druženje. Mali tereni zaista rađaju velike šampione - rekao je Katai.

Mozzart Foto: Promo/ Touch N Touch

Istu poruku poslao je i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi sa otvaranja prvog mini-pič terena u Nišu. Fondacija Mozzart je prošle godine završila projekat obnove sto košarkaških terena širom zemlje, ali nastavlja ulaganja u sportsku infrastrukturu. U narednom periodu akcenat će biti na mini pič terenima, a u planu je izgradnja velikog broja fudbalskih igrališta sa najsavremenijom travom širom Srbije.

Cilj ove akcije je da se klincima omoguće još bolji uslovi za bavljenje ovim sportom, uz asistenciju najvećih imena iz sveta fudbala sa ovih prostora.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • svaba

    13. maj 2024 | 12:05

    Bravo,tako mali klinci da se sto pre adaptiraju na kladionicu.Ali znas ipak smo vam teren napravili…Da je neko drugi sa Kataijem ovo uradio u redu, ali ovako uzas.Neverovatno licemerstvo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA