Vreme čitanja: oko 1 min.

Voša počela prijave za finale Kupa u Loznici: Klub obezbedio kartu, prevoz i poklon za svakog navijača

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novosađani žele veliku podršku protiv Zvezde

  • 0
FK Vojvodina Novi Sad, Firma Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine odmeriće snage u finalu Kupa Srbije 21. maja od 20.15 u Loznici na novom Lagatoru, koji prima oko 8.000 navijača.

Nema sumnje da nas čeka sjajna atmosfera, a očekuje se da obe ekipe imaju veliki broj svojih navijača u Loznici.

Vojvodina je danas počela sa prijavama za svoje navijače za odlazak na finale, a prethodno je omogućila i svima koji su bili na utakmici sa Čukaričkim da dobiju ulaznicu i za finale Kupa.

- Uprava FK Vojvodina na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem, svesna je da je ovo jedna od najvažnijih utakmica u istoriji našeg kluba, a samim tim, želja je da što više navijača „stare dame“ budu uz ekipu Božidara Bandovića.

- Prijava za odlazak u Loznicu i finalni meč Kupa Srbije počinju danas u prostorijama kluba na zapadnoj tribini stadiona „Karađorđe“ i trajaće svakodnevno od 10 do 18 časova, sve dok bude bilo karata. Zato požurite i obezbedite svoje karte i mesto u autobusima na vreme.

- Takođe, vlasnici sezonskih karata, kao i oni koji treba da zamene kartu sa nedavne utakmice sa Čukaričkim za finale Kupa Srbije, prijavljuju se na istom mestu, na stadionu „Karađorđe“.

- Svi prijavljeni dobiće kartu za utakmicu, uz obezbeđen prevoz, a na poklon će dobiti i majicu sa grbom FK Vojvodina, a sve ostale potrebne informacije o odlasku biće saopštene na licu mesta. 

- Napomena da se prijave ne mogu vršiti putem mejla i društvenih mreža, već isključivo u prostorijama kluba na stadionu „Karađorđe“ - stoji u objavi FK Vojvodina.

(Telegraf.rs)

Video: Prozivanje Delija i Đavola nakon kraja utakmice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA