Vreme čitanja: oko 1 min.

Postekoglu pred meč sa Sitijem: "Nikada nisam i nikada neću razumeti da neko želi da njegov tim izgubi..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Australijanac je imao zanimljivo zapažanje

  • 0
Postekoglu Foto: Tanjug.rs

Fudbaleri Totenhema dočekaće u utorak ekipu Mančester sitija u okviru zaostale utakmice 34. kola Premijer lige.

Izabranici Pepa Gvardiole zauzimaju drugo mesto na tabeli i imaju dva boda manje od vodećeg Arsenala, te bi pobedom preskočili "tobdžije" i bili u izglednoj poziciji da odbrane tron u Premijer ligi.

Sa druge strane, navijači Totenhema priželjkuju poraz od Mančester sitija, jer bi na taj način odmogli gradskom rivalu Arsenalu.

Ova činjenica se nimalo nije svidela strategu "pevaca" Angeu Postekoglu.

- Bio sam deo jednog od najvećih rivalstava na svetu u poslednjih nekoliko godina kada sam vodio Seltik protiv Rendžersa i razumem rivalstvo, ali nikada nisam i nikada neću razumeti da neko želi da njegov tim izgubi - rekao je Postekoglu, a zatim dodao:

- Takve stvari se ne rade u sportu. To nije ono što volim u igri. Više od svega volim da se takmičim, da izvučem najbolje iz sebe i pobedim rivala, da budem uspešan. Sve van toga, nema veze sa sportom. To nema nikakve veze sa mnom.

Takođe, istakao je da je šokiran što čak 99% pristalica njegovog kluba priželjkuje poraz.

- Ako drugi ljudi žele da se tako ponašaju prema tome, da uživaju u nesreći drugih ljudi, nisam tako živeo svoj život, niti tako doživljavam svoju ulogu. Moja uloga ovde je da donesem uspeh ovom fudbalskom klubu i znam da 100 odsto navijača Totenhema želi da pobeđujemo, budemo uspešni i osvajamo trofeje. To je definitivno, a naša pobeda sutra uveče će nam pomoći da obradujemo 100 odsto navijača Spursa - rekao je Postekoglu.

(Telegraf.rs)

Video: Feđa Dudić posle Zvezde: "Zadovoljan sam, kako je moglo, dobro se završilo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA