Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zidovi su se tresli": Žestok sukob Embapea i Al-Kelaifija pred meč PSŽ - Tuluz

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve se dešavalo na stadionu, u izolovanoj prostoriji

  • 1
Kilijan Embape Naser Al-Kelaifi Foto: Jean Catuffe/DPPI/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ljubav između napadača Pari Sen Žermena Kilijana Embapea i predsednika tog kluba Nasera Al-Kelaifija, čoveka koji mu je dao najveći ugovor u istoriji fudbala, je definitivno pukla!

Naime, francuski mediji pišu da su se Embape i Al-Kelaifi svađali pre utakmice PSŽ-a i Tuluza, a sve zbog toga što fudbaler nije pomenuo predsednika u svom oproštajnom videu.

Otkako je Embape stavio do znanja da na leto ide iz kluba, njih dvojica jedva da su razgovarali. Hladan odnos potvrđen je u petak, kada je budući napadač Reala svima zahvalio - samo ne Al-Kelaifiju.

Ovaj je to shvatio kao uvredu, tražio je u nedelju sastanak sa igračem u izolovanoj prostoriji na stadionu, ton je rastao iz minuta u minut i sve se brzo pretvorilo u sukob.

- Zidovi su se tresli - navode francuski mediji reči očevica, što je uticalo na odlaganje početka zagrevanja igrača. Na kraju su na teren izašli četiri minuta kasnije nego inače.

Navijači nisu znali šta se dešavalo, oprostili su se od Embapea prigodnom koreografijom, a PSŽ je u međuvremenu poražen od Tuluza na tom meču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lecoque

    13. maj 2024 | 23:50

    naljutio se mbape što mu katar nije obezbedio da osvoji pehar lige šampiona kao što su mesiju obezbedili titulu svetskog prvaka sa argentinom u kataru. zato je jedino mesi i prešao iz barselone u pari san žarman

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA