≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Liverpul potopljen u završnici: Duran vodi Vilu ka Ligi šampiona!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Perfektan meč!

  • 0
Džon Duran - FK Aston Vila Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Liverpula ispustili su već dobijen meč protiv Aston Vile i odigrali samo 3:3 na samom kraju 37. kola Premijer lige. Prosto je neverovatan način na koji su izabranici Jirgena Klopa sebi dozvolili da padnu u završnici i plus od dva gola rival je istopio kao da nije ni postojao.

Sve je počelo neverovatnom greškom Emilijana Martineza i auto-golom koji se retko kada viđa. Drugi minut se igrao, ali je Juri Tilemans u dvanaestom uspeo da izjednači.

Već u 23. je Kodi Gakpo uspeo da zatrese mrežu za prednost "redsa", a do odlaska na odmor po jednu šansu nisu realizovali Dijego Karlos i Musa Dijabi. Imao je Livepul u tim trenucima sreće, a onda je sve naplatio na startu drugog dela.

Harvi Eliot je izveo slobodnjak, a loptu je u mrežu porsledio Džerel Kvansa svojim prvim golom ikada u PL za plus dva i tada su mnogi pomislili da će Klopovi izabranici lako slaviti.

Pogodak Leona Bejlija je ubrzo poništen zbog ofsajda, baš kao i Eliotov, da bi do same završnice na ispitima u nekoliko navrata bili i golmani Martinez i Alison. Brazilac je u završnici ipak poklekao.

Džon Duran je u 85. i 88. minutu bio precizan i još jednom potvrdio da Vila ima dva kvalitetna špica! Mogao je birmingemski tim u dodatku i penal da dobije, ali Kuper ga nije pokazao ni uz konsultaciju sa VAR-om.

Liverpul sezonu defintivno završava na trećem mestu, dok Vila sada ima pet više od Totenhema na mesto broj četiri. "Pevci" do kraja kampanje ima dva okršaja, jedan više od direktnog konkurenta.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo u Madridu navijače Liverpula šta očekuju od finala, evo šta su rekli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA